![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bana biraz tehlikeli gibi geliyo ama mutlaka kazanmamız gerekiyo | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Havada Götürürz ![]()
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bülent Uygun şimdi olucaktı ki Sivasın başında. O zaman ayrı bi zevkli olurdu sivası yenmesi... | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | zor olur ama alırız bene de maçı gol yemeyeceğimiz kesin de atabilir miyiz ondan emin değilim gene de ![]() | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Her açıdan zor bir karşılaşma olacak...Manu maçında çok yoruldu takımımız, Sivas ise 2 haftadır bize bileniyor, yeni hocaları bi büyük takımı devirmek istiyor, karşılaşmaya atanan hakem de Beşiktaş'ı katletmek için elinden geleni yapan bir hakem, bunlar bizi korkutan taraflar...Bizim avantajımız da iyi bi galibiyet serisi yakalamamız, galibiyete alıştı artık futbolcular, daha özgüvenli oynuyorlar, ama yine de hücumda sorunlar yaşadığımız bi gerçek, bu maçtada yaşayacağız bence, ama gaysenin puan kaybetmesinden sonra 2.lik şansımız doğdu, bunu Denizli ve öğrencileri 1-0'lık skorla değerlendirebilir...İdeal bi skor gibi duruyor 1-0... | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Turkcell Süper Lig`de Beşiktaş, 14.haftanın kapanış maçında bu akşam Sivasspor`a konuk olacak. Sivas 4 Eylül Stadı`ndaki karşılaşma saat 20:00`de başlayacak. Mücadeleyi Erbay Aldemir yönetecek. Lig TV`nin canlı olarak yayınlayacağı mücadeleyi ayrıca HABER1903 Canlı Anlatım Servisi`nden de takip edebilirsiniz. -İKİNCİLİK ŞANSI- Çarşamba günü Old Traffor`da Manchester United`ı 1-0 mağlup eden ve çıkışını devam ettiren Beşiktaş, Sivasspor deplasmanında da çıkışını sürdürmek istiyor. Ligde 7 maçlık bir galibiyet serisi yakalayan siyah-beyazlılar, bu hafta hem Galatasaray`ın hem de Fenerbahçe`nin kaybetmesi ile beraber çok önemli bir avantaj yakaladılar. Beşiktaş bu akşam Sivasspor`u mağlup ettiği takdirde ligde 2.sıraya yükselecek. Ve lider Fenerbahçe ile puan farkı 1`e inecek. -MUHTEMEL 11`LER- SİVASSPOR Petkoviç Abdurrahman Yasin Sedat Faruk Musa İbrahim Dağaşan Sezer Kadir Erman Kamanan BEŞİKTAŞ Rüştü İ.Kaş Sivok Ferrari İ.Üzülmez Ekrem Fink Ernst Tabata İsmail Nobre (Bobo) -HABER1903-
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | son 2 günde alınan sonuçlardan sonra Gezerin bizi ne kadar durdurmaya çalışacağını bilsekte takımın kendine kazandığı özgüven sayesinde bu maçı hemde bu sezon en bol gollü şekilde alacakmışız gibi bir his var içimde..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |