![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
senin mantıgın arabanın benzini bitti arabayı değiştirelim buraya kadar gelebildik mantıgı !!! onun için bu genç yaşında koskoca adamların yaptıgı işe karışma.sen taraftarlık görevini yap. bu senin sölediklerini nasıl hallederiz diye gece gündüz düşünüyolardır zaten... | |||
| |
| | #2 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BEN ÖLÜRSEM MEZARIMI SISLI DAGLARA GÖMÜN MEZARIM KARTALLARA YUVA OLSUN | |||
| |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | inşallah birileri düşünüyodur ve nereye gidıyoruz die soruyodur kendi kendine.. bana kalırsa böle dewam edersek sonumuz kötü...inşaallah herşey iyi olur...dediklerniz çıkar ve inşallah ben yanılırım..beşiktaşım için en iyisi olsunda...
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK Konu FuLL_MaNiAc tarafından (20-08-2006 Saat 01:39 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Full maniac kardeş konuyla alakası yok ama şu hep destek tam destek lafını kullanmasan daha hoş olur.Biliyosun bu Fb lilerin kullandığı bi şey.
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |