![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Sagol abi, Hollanda'da yasayip burda futbol egitimi gordugum ve cok mac seyrettigim icin kendiliginden gelisiyor. Benim en cok sinir oldugum sey ve bize cok zarar veren sey insanlarin birbirinin yorumlarini kendi dusunmeden takip etmesi ve birbirini kopyalamasi. Biri cikiyor 'yabanci stopersiz sampiyon olmayan takim yok' diyor ve herkes bunu bir anda agzina aliyor. Halbuki bizim efsane kadromuzda savunmada yabanci yoktu, ayrica GS'nun Lucescu doneminde Sampiyonlar Liginde basaridan basariya kosarken tandem Bulent-Emre ikilisiydi. Kadro'yu gecmise bakarak degil, koydugun hedeflere ve kadrondaki eksikliklere gore kurmalisindir. Bize Tomas, Luciano gibi Gokhan Zan ve Ibrahim Toraman'dan kalite olarak daha kotu olan oyuncular gelecekse hic gelmesin daha iyi, su an Gokhan GS ve Fb'de oynasa kral olmuslardi bizim gozumuzde.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
|
![]() | #43 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | satalım gökhanı eğer talibi varsa yerinede çok tecrübeli bir yabancı alalım.Çok para vermemiş oluruz hem.Zaten eğer bir futbolcuya talip varsa vede iyi bir fiyat ta veriyosa hemen satacaksın.Yoksa daha sonra elinde kalıyor kar edemiyosun.Bu takımımızdaki herkes için geçerli.Fiyatını bulan her futbolcu satılabilir. | ||
![]() |
![]() | #45 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Toraman gobekte felaket oynuyor, sagbekte yerini bulmustur bence. Su an Gokhan Zan yeri doldurulamayacak oyunculardan biri, en onemli artisi genc ve Turk olmasi, onu gonderirsek yerini dolduramayiz.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #47 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben gökhani cok beyeniyorum, ve en cok da canla basla oynamasini, fakat mesela milli takimin luxemburg macinda, yani bir özel macda bile kafayla topa girmesi sakatlana bilirim diye düsünmüyor, sadece oynuyor, bu biraz yanlis...yaani milli takimda oynasin tabiiki ama böyle gereksiz maclarda gereksiz hareketleri biraksa daha profesyonel olur diye düsünüyorum, ona birsey olmasin diye bize lazim diye.... | ||
![]() |
![]() | #50 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Gökhan ın tek dezavamtajı sık sık sakatlanmasıydı bu sene şanssızlığını yenerse her maç banko oynar oynayacak kalitede zaten.. Alman kulüplerinin takip etmesi de doğaldır ii oyuncuyu kaçırmak istemezler nede olsa......
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |