![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Daum'dan Beşiktaş'a övgü Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, yarınki Süper Kupa maçının bir futbol festivali olacağını belirterek, rakipleri Beşiktaş'ın şu anda Türkiye'nin en iyi takımı olduğunu ifade etti. ![]() ![]() NTV Spor ve Ajanslar Güncelleme: 19:03 TSİ 01 Ağustos. 2009 Cumartesi Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, TFF Süper Kupa'da Beşiktaş ile yarın yapacakları derbi maçı büyük bir sevinçle beklediklerini söyledi. Daum, kupa maçı öncesi Swissotel'de düzenlenen basın toplantısında, Beşiktaş ile yapacakları derbi maçı büyük bir sevinçle beklediklerini belirterek, ''Bunun bir futbol şenliği olmasını diliyorum'' dedi. Beşiktaş'ın yanı sıra Fenerbahçe'nin başında birçok derbi heyecanı yaşadığını ifade eden Alman teknik adam, ''Benim için bu derbilerde iki önemli nokta var. Birincisi rakip takım Beşiktaş'ı saygıyla karşılamak. İkincisi de rakip taraftarları saygıyla karşılamak'' diye konuştu. O da farkında ![]() ![]() ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |