![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
| SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Varsın süper kupa onların olsun biz süper takımız o bize yeter! | ||
| |
| | #2 | ||
| forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mümkünse onların olmasın.. Bunuda hiç bi beşiktaşlı kabul edmes. | ||
| |
| | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben şampiyonluk kupasını,Türkiye kupasını bir süper kupaya tercih edenlerden değilim..Süper kupayı alamadık diyede 2 kupanın helalini unutamam..2 kupa aldık yarabbişükür dememiz gerekirken 3.sünüde istemek , ömürlerinde ilk defa kupa görüp de onu almak istedikleri ruh hallerinden belli olan eziklere ayıp olur..O yüzden alsınlar.. | ||
| |
| | #4 | |||
| sayende mazoşist oldum! ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
sorun kupa değil sorun eziklere yenilmek... sorun elinde güç varken bunu kullanamamk... mustafa denizlinin ne yaptığını anlayabilene aşk olsun... elimizle verdik kupayı sanki ezikler oynadıda biz seyrettik yapma gözünü seviim ![]() | |||
| |
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hep mükemmel olmak zorunda değilizki..Hep 2'şer 2'şer kupaları almak zorunda da değiliz.. 6 yılın hasretini bekledikde süper kupayı alamadığımız içinmi üzülücez,ezikleri yenemediğimiz içinmi üzülücez..Doyursunlar işte şimdi o kupayla kupa hasretlerini..Biz çok baktık 2 kupaya..Biz onlar gibi bir kupanın 27 yıldır hasretinide çekmedik hiç bir zaman..Varsın 1 kupa eksik olsun!.. | ||
| |
| | #6 | |||
| sayende mazoşist oldum! ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
senin gibi düşünmüyorum yanii... kendimizi abutmak gerçekleri görmemize engel olmasın ![]() | |||
| |
| | #7 | |||
| forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |