![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | necipte oyun kurucu bir futbolcu ikisini karşılaştırmışlar sadece | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Getirin şu adamı beşiktaşımızada başka birşey istemem valla ... Adam solda da sağdada her türlü oynar tamda bize lazım olacak cinsten bir isim ama önce şu kontenjan sorunu çözülmeli yoksa maalesef gelecek kimse yok ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben quaresmayı istiyom
__________________ Allah yar ve yardımcısı olsun kartalımın... | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | yönetim önce elimdeki yabancilari cikarsin sonra transfere baksin sonucda nobreyi emekli yapacagiz besiktasdan bobo tamam gol atiyorda okdarda kaciriyor bunlari göz önüne alirsak forvet gerekiyor yildiz bir oyuncu gerekiyor maci dönderebilecek sekilde son vuruslari ve beklenmedik anda gol atabilen eger bulunmuyorsa bu tarz oyuncu veya maliyeti cok fazla bu tarz oyuncularin bence en iyisi neneydi ya keske alinsaydi | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arjantin'in 4 yıldızı Messi,Aguero,Lavezzi,Buonanotte.Messi'yle Aguero'yu anlatmaya gerek yok.Ezequiel Iván Lavezzi'de geçtiğimiz yıl 6 milyon euroya San Lorenzo'dan İtalya'ya geldi.Şimdiki değeri 14 milyon euro.Ve gelelim ismi Beşiktaşımızla anılan Diego Mario Buonanotte'ye.Üç yıl önce River Plate altyapısından as takıma alınan oyuncu şu an 21 yaşında ve saydığımız diğer isimlerle birlikte Arjantin'in en büyük dört genç yıldızından biri.Şayet kariyerine Avrupa'da devam ederse tıpkı Lavezzi gibi değerini katlayacak bir yeteneğe sahip.Oyuncunun boyu nedeniyle eleştriler var.Roberto Carlos'tan 7 cm kısa.Forvet ve libero mevkilerinde evet fizik önemlidir.Fakat ofansif orta sahada boy değil incelik önemlidir.Umuyorum bu genç yıldız Beşiktaşımıza alınır ve bizler başarısızlık abidesi Quaresma felaketinden kurtuluruz.
__________________ NO PASARAN | ||
![]() |
![]() | #8 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Necip ön libero hadi çok zorla merkez oyuncusu e forvet adamla niye kıyaslanıyor neden kıyaslanıyor saçma bi uydurma ... | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
GÖKHAN ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bizim ligimiz çok sert bu çocuk baya bi müddet sakatlıklarla uğraşır gibime geliyor
__________________ Korkunç bir kurban bayramı olan kıyamet günü, inananlara bayram günüdür, öküzlere ölüm günü. Mevlana | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |