![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Quaresma'dan daha iyisini alacağız ve yapacağımız transfer Ronaldo'yu bile gölgede bırakacak sözleri bayağı bi komik olmuş...Umarım adam gibi birini alırlar artık, acele etmiyoruz diye diye Ağustos'u getirdiler zaten, ee yani bi zahmet bitirsinler şu son transferi de... | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Haber 1903 ün başarısı kartalhaberi gölgede bıraktı onlarda heyecan arıyolar sanırım ama uçmuşlar o ayrı konu ![]()
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pek inandırıcı gelmedi bana ronaldoyu görgede bırakma muhabbeti
__________________ . | ||
![]() |
![]() | #7 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() tabi işin özüne gelirsek queresma dan ötesi demek biraz abartı kaçmış bence de ![]() | |||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ronaldo tranferini gölgede bırakıcam bir oyuncu almayacağımız kesin. Ama düşününce aklıma şu olası sonuçlar geliyo. 1. Maradona futbola Beşiktaş forması altında geri dönüyor. Biraz kilo problemi var ama Denizli Maradona için özel bir kamp programını şimdiden hazırlayıp sezona hazır hale getirecekmiş. 2. Pele'nin yakın çevresine Büyük Beşiktaş Taraftarının önünde futbol oynamak için sabırsızlanıyorum dediği öğrenildi. Neyse Şeref Yalçın öyle dediyse vardır bir bildiği. Bekleyip görelim.
__________________ Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!... | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | ya bu haber yalan yada bazıları bizimle dalga geçiyor.. dünya üzerine CR7 transferini gölgede bırakacak bir transfer olamaz olsa bile bunu biz yapamayız.. Boş boş konuşmayalım.. Her ne kadar asıl ihtiyacımızın o olmadığını düşünsemde RQ'yü alabiliyorlarsa bu yönetim kendini aşan bir transfer yapmış olur.. Ama madem alabiliyorlar Van de Vaart'ı alırlarsa çok daha faydalı olur bizim için.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |