![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
| Evet alınmalı | | 35 | 83,33% |
| Hayır alınmamalı | | 7 | 16,67% |
| Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
| forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | şeref baba biraz abartmış yani...dünya bizi konuşacak falan dur bakalım ne çıkıcak altından ![]()
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
| |
| | #3 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Valla ronaldoyu gölgede bırakacak 2 isim var biri zlatan biride messi zaten.. Gelirler mi ki acaba ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| |
| | #4 | ||
| forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şeref Yalçında biras abartmış sanırım, gaza gelmiş galiba ronaldo transferini gölgede bırakıcak bi transfer yapıcas gibi saçma bi beyenatta bulunmuş.. Eğer cidden böyle bi transfer yapıcaksalar bu ronaldo tarnsferini gölgede bırakmas ama türkiye genelinde büyük bi transfer olur, cidden gerçekleştirebilirseler.O transferin adıda Quaresma olsun!!! | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Hep söz hep söz. Bize ne Ronaldo, Ne Quresma ne de Sapara gibi transferler lazım değil. Bize SÖZÜNÜ TUTABİLEN BAŞKAN VE YÖNETİM LAZIM... | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | quaresma gelsin sıkıntılar bitsin
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
| |
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | süper yildiz sosaaaaaa mis... söylicek birsey bulamiyorum..
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |