![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #3 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Batuhan yıldız olacak hadi ya , yav kardeşim laftan anlamıyormusunuz bonservisi bizde yani batuhan bizim futbolcumuz sadece kiralık gidiyor senin dediiğin gibi çok büyük futbolcu olursa yine takımda olacak zaten . | |||
![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
bu çocukta insan. rıza hocaya cok büyük saygısızlık yaptı. rıza hoca yine kucak açtı. rıza hoca kim? beşiktaşımızın efsane kaptanı.. ve affedildi eskişehirin kümede kalmasını sağladı. zaten o olaydan sonra da ben batuhanın bi yanlış demecini yada hareketini duymadım. Hiçbir insan dışlanarak kazanılamaz... | |||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | akıllı davranmayan bir oyuncunun yetenekleri, tekniği, fiziği, oyun mantalitesi, kısacası kapasitesi ne olursa olsun yıldız bir oyuncu olması ve kalıcılığa ulaşması söz konusu bile olamaz, batuhan karadeniz'in henüz bu görüntüde olmadığını söylemeye de hiç gerek yok sanırım, ileride çok iyi bir oyuncu olarak düşündüğüm ve hakikaten heyecanlandığım bu çocuğun etrafındakilerin doğru yönlendirmelerine ve durulmaya ihtiyacı var, hiç bir şey için geç değil ama ben naprıyorum diye sormazsa ve başının dikine giderse hatalı olan teknik adam, kulüp veya bir başkası olmaz, kendisi olur, şu an itibariyle bu karar kanımca doğrudur, denizli'ye bu konudaki tek bir eleştiriyi bile kendi görüşüm açısından kaale almam, umarım her şey istenildiği gibi gider ve beşiktaş forması altında önce akıllı sonra yetenekli bir batuhan karadeniz izleriz, bu gerçekleşmediği ve kendini yenilemediği takdirde zaten çok da üzüleceğimiz bir durum olmayacak ortada... | ||
![]() |
![]() | #7 | |||
Gurbetçi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
Antep'e gitmesi kadro genisligi acisindan kötü oldu, insallah iyi bir sezon gecirir ve seneye gollerine Besiktas formasi altinda devam eder... Türkiye'nin ikinci Hakan Sükür'ü olacak bu cocuk, bundan eminim! Insallah hayirli olur iki taraf icin! | |||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | denizli bu kulüpte olduğu sürece batuhan olmaz
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Batuhan için bir araya gelen Beşiktaş ve Gaziantepspor kulüpleri sonunda başarılı forvet için anlaşma sağladılar. HABER1903"e açıklamada bulunan Gaziantepspor başkanı İbrahim Kızıl iki kulübün Batuhan konusunda anlaşma sağladığını ve genç golcünün 28 Temmuz"da takımla beraber çalışmalara çıkacağını belirtti. Sözleşme şartlarının iki kulübü ve de Batuhan"ı mutlu edecek şartlar içerdiğini belirten İbrahim Kızıl "Batuhan`ı 1 yıllık olarak kiraladık. Bu transfer olumlu sonuçlandığı için çok mutluyuz" diyerek sözlerini noktaladı. -HABER1903- | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Denizli bu takımın başındayken Batu'nun değil ilk 11'e girmesi kadroda olması bile zordu, şaşırmadım onun için böyle bi karara...Doğru mu değil mi bilmiyorum, ama kadroda tutulsa daha iyi olurdu sanki, bi türk yedeğe ihtiyacımız olabilirdi bu mevkiide... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |