![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | adamlar elanoyu keitayı alıyolarz aten süper barosları var..biz nobreyle ruhsuz boboyla iicecıvıtan telloyla şampiyonlar ligine gidecezz..erhan güvenide sölüm bu çokcuk bu takımı kaldıramaz pişmesi lazım....galatasarayın kadrosu daha ii adamlarda ardada var daha nolsun defansa benim gözümde çok ii oyuncu olan gökhanda aldılar sanki adamlar oynayacak şampiyonlar liginde yaa...ben şamp maçalrını izlemicem inş gene fark falan yemeyizz..gol atamıcamız kesin ligdede bu sene çok daha zor | ||
![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Gaziantepspor'da Batuhan krizi baş gösterdi. Transferiyle birlikte şehirde farklı görüşler ortaya atılmasına neden olan daha sonra yaptığı konuşmalarla tepki toplamaya başlayan Batuhan'dan vazgeçilme ihtimali ortaya çıktı. Cumartesi günü şehrimize gelen ancak takımının Diyarbakırspor ile oynadığı maçı izlemeye bile gelmeyen Batuhan'ın sakatlığından dolayı 6 hafta oynamayacak olması Teknik Direktör Couceiro'nun da devreye girmesine neden oldu. Pazar günü şehrimizi habersizce terkettiği iddia edilen Batuhan için dün akşam İstanbul'da olağan üstü bir toplantı yapıldığı öğrenildi. Başkan Kızıl ve kardeşlerinin Batuhan konusunu masaya yatıracağı ve büyük ihtimalle bu futbolcudan vazgeçeceği öğrenildi. Bu kararın alınmasında Couceiro'nun da etkili olabileceği ileri sürülebiliyor. JOSE İLGİLENMİYOR Teknik Direktör Jose Couceiro dün yapılan antrenmandan sonra yaptığı açıklamada Batuhan ile ilgili hiçbirşey bilmediğini söyledi. Genç futbolcu ile ilgili ne olacağını bilmediğini ifade eden Jose, "Bu konuyla ilgili yorum yapamıyorum çünkü ne olacağını bilmiyorum. Benim şu an tek ilgilendiğim burada olan arkadaşlarımız, kimin oynayacağı ve en iyi nasıl oynayacağız. Batuhan'ın ne zaman oynayacağı, ne zaman antrenmana çıkacağını kimse garanti edemez" diye konuştu. kaynak: gaziantep27.net | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | herif 6 hafta yok bizim taraftar geri dönsün geri diyo hayret bişey batuhan dan bişey olmaz bu çocuk tan medet ummayın . bulmuş antep gibi şehiri antep gibi takımı hala burun büküyor artist . Konu _Blackseagless_ tarafından (04-08-2009 Saat 11:36 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #9 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |