![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
last emperior ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | aslında fena degil ama sabırda kalmadı bizdede | ||
![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
olabilir bu senin kisisel düsüncen saygi duyarim ama burdada takimi tutmama gerek olmadigini yazmisin buda beni sinirlendi böyle bir yorum yapiyorsan seninde besiktasi tutmana gerek yok besiktasli taraftar olan birini begenmiyorsun unuttugun bir sey var galiba besiktas taraftari bir bütündür ben böyle görüyorum ben seni oldugun gibi beiktsali kardesim sayarim suan hangi forumdayiz besiktaslilarin oldugu site degilmi aramizda da sanmiyorum diger fanatik taraftarlarin olduguna eee ben bunlari cikip diger ezeli rakiplerimizin yaninda dile getirsem sana katilirim ben tamamen kisisel düsüncelerimi yorumladim besiktasimi asla karalamak diye bir düsüncem yok ama gercegide görmek lazimm at gözlügü takarak seyirci olmaya hic gerek yok demi | |||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Söylediğin nedenler sana Beşiktaş'ı kıyasıya eleştirme hakkı vermiyor. Polianna olup pespembe bak demiyorum. Elbette ben dahil herkes eleştiri yapmakta serbest ama takımı tamamen beğenmeme durumu varsa da bunu burda, bu dilde yapmak yanlış. Moderatör arkadaşımız da benim gibi düşünmüş ki mesajların da silinmiş. Bence gel bir daha düşün. | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Besiktas made an offer for Marek in January 2009, believed to be around 3.5 mill Euro. The offer was rejected by Rosenborg to Sapara's disappointment - the transfer would have significantly increased his pay. While clubs are now making offers for the other Rosenborg midfielders, Skjelbred and Tettey, Rosenborg has stated that Sapara is first in line to transfer. Kaynak : Marek Sapara - Wikipedia, the free encyclopedia Bilmemek değil,öğrenmemek ayıp diyerek basit tercümesi de. Beşiktaş 3.5 euro civarında bir teklif yapmış ve bu teklif rosenborg tarafından reddedilmiştir.Sapara ise Beşiktaş'a gittiğinde maaşı artacağı için bu reddedilme karşısında hayal kırıklığına uğramıştır..Şuan için Skjelbred,Tettey takımları sapara için devrededir. Konu BuRock tarafından (07-08-2009 Saat 12:41 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Gurbetçi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | sapara bize gelemeyince maasi artacagi icin bu parayi kacirdigi icin hayal kirikligina ugramis, Rosenborg'taki aldigi paranin baya üstündeymis teklif ettigimiz para... | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Yaptığı flaş transferlerle tüm Türk taraftarlarını kıskandıran Haldun Üstünel, Sezer hakkında konuştu.Haldun Üstünel ''Sezer'in bonservisi için 3 milyon Euro istediler.Ancak bu oyuncu zaten 1 Ocak'ta serbest kalıyor.Manisaspor direniyor.İstediği kadar dirensin ya bizim verdiğimiz 1 milyon Euro'ya razı olup vercekler.Ya da Ocak'ta bedavaya alacağız.Oyuncu hergün beni G.Saray'a verin diye konuşuyor.'' dedi.Oyuncunun sözleşmesinin bitimine 6 ay kala olduğu için oyuncuyla görüşmenin serbest oludğunu söyleyen Üstünel, ''Sezer tam bir Galatasaray'lıdır.Ailesi ve kendisinin Sami Yen Stadında formalarla resmi var.İnanıyorumki G.Saray'lılar.'' dedi. Beşiktaşın devreye girmesi hakkında ise ''6 ay kaldığı için biz kendisiyle protokol yaptık.Ailesi bile çok istedi.'' Ya öyle ya böyle G.Saraylı olacak.Beşiktaş 3 milyon Euro verip alırsa birşey diyemem.Oyuncuyla dün telefonda konuştum.'Herhangi bir teklif almadım.Beşiktaş'tan teklif alırsam da kabul etmem' dedi.Ama protokol gereği boşta kaldığında ilk imza atacağı takım biziz.Protokol'ü böyle.Beşiktaş rica etse bile bırakmayız.Onlar bizi dost görüyor olabilir.Ancak bu konularda biz kimseyi dost görmüyoruz.Sonuçta biz Sezer için bu aşamada 3 milyon Euro vermeyi layık görmüyoruz.Kendini daha yeni kanıtlayan bir 10 numara.Bekleyip göreceğiz.'' dedi. Kaynak : AA Konu BuRock tarafından (08-08-2009 Saat 15:41 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | km sizi dost grüyo be grzk kafaalılar yhaa...bide nispet yabıolar...
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |