![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | şu transfer haberlerinin bitmesini ve takımın kafasını tamamen futbola vermesini bekliyorum.şampiyonluk ve kupa sevinci yerine transfer gerginliğiyle geçti koca yaz.yönetim de denizli de biliyor ihtiyaç olan bölgeleri.olursa olur olmazsa olmaz. şu lanet transfer haberleri yüzünden boboyu da yedik bitirdik tabii kendi kendini de yedi..10m a satmadığımız adamı 5 e vermeye razı olduk.çok sevdiğim halde gitsin diyorum artık boboya
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Kübra nın yazdığı gibi Ernst gibi takıma ilk maçta adapte olabilecek bir futbolcu olursa süper olur. Tabi bu tarz futbolcular genelde Almanya da oluyor. Brezilyalılar, Arjantinliler veya çekingen futbolcular malesef "adaptasyon" sürecini çok uzatıyor.
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bize zaten 10 numara dan önce stoper lazım sivok sakatlansa yerinde oynatcak adam yok...
__________________ Bir Nevi Scarface'im"The World Is Yours!" ![]() Açlık Çalışkan Adamın Kapısında Bekler Ama İçeri Girmeye Cesaret Edemez! | ||
![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
Defansta alternatif çok. Göbek için alternatifler; 1.Ferrari 2.Sivok 3.İ.Toraman 4.Erhan Güven(stoper dahi oynayabiliyor) 5.Ernst (savunmada hiç adam kalmadı, herkes bitti, yine de Ernst kıvırır o işi) Sağ ve sol backlerin alternatifleri zaten çok var, onları hiç saymıyorum. Bu takımın ihtiyaç duyduğu tek oyuncu 10 numaradır.. İlla defans alacağız diyorlarsa yedeğe Ankarasporlu Ediz alınsın.. Hem Türk hem de gelecek vaad ediyor. | |||
![]() |
![]() | #6 | |||
El Nino f9T ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ GAZİANTEP A.KONUKOĞLU ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ 12-FEN/A SFCMFCROYAL s042free... YETER DO YETER YETMEDİMİ ANTEPE VERDİGİN PARALAR | |||
![]() |
![]() | #7 | |||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | |||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Vallahi içimizden bir 10 numara yaratacaklarsa buyursunlar da Tello'dan gerçekten çok şey bekledik ve bekliyoruz. Unutmamamız gereken bir şey var, Tello bu takıma SOL BACK olarak geldi. İbrahim'in o mevkiyi kurtarmasıyla SOL AÇIK oynamaya başladı. Gittikçe içeri doğru girdi ve şu anda 10 numara olarak oynuyor. Adam aldığı parayı şuan hak ediyor. Ne umduk ne bulduk, bunu da düşünüp değerlendirmemiz lazım. Hiç oynamadığı bir pozisyonda takıma katkısı gerçekten büyük. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
şampyon takım var yönetici yok ferrari ve fink kötü transferler quresmanın iisi dedi q u su gelmedi demirören hattini doldurdu go on demirören düş artık adamlarda keweell baros ELANO arda keita var biz de bi yüreğimiz kendinden bu kadar da nefret ettirme şampyonlar liginde bi 8 faciası daha yaşar bu takım en fazla gruptan 2 puan alır yazıklar olsun şu camiayı bu hale getirdin ya mario berk yeter yediğin beşiktaşı git artık bizde haldun üstünel istiyoruz bi tane mario berk, demirören no | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |