![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
| Evet alınmalı | | 35 | 83,33% |
| Hayır alınmamalı | | 7 | 16,67% |
| Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | valla tek olabilir ttransfer gibi ama ben çok merajk ediyorum geçen sene şampyon olan takımı bu kadar mahfetmeyi baaşarmak on üzerinden kaç alır siz sevgili arkdaşlarıma soruyorum orta sahada müthiş uyumlu cisse-ernst uyumunu bomak defansda şanssızlığa ne olursa olsun yıldızdır gökhan zanı bedavaya yoollayıp ferrari almak 4 milyon euroya delgadoyu ameliyat ettirmeyip bu hale sokmak forvete nihatı alırken ulan bu adam bize senede nasıl 10 milyon euro değer kaybettide aldık die sormamak(sakat nihat geçen sene değeri 13 milyon euro bu sene 3 milyona aldık kimse kıllanmadı) bu bi başlık olabilir; ![]() | ||
| |
| | #3 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
10/9 alır daha takımı küme düşürmediler... ![]()
__________________ Bir Nevi Scarface'im"The World Is Yours!" ![]() Açlık Çalışkan Adamın Kapısında Bekler Ama İçeri Girmeye Cesaret Edemez! | |||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Kaş Beşiktaş'a döndü! FLAŞ... Beşiktaş'ın yeni transferi İbrahim Kaş menajeriyle birlikte Başkan Yıldırım Demirören'in özel uçağıyla Ankara'ya geldi. Beşiktaş Kulübü'nün İspanya'nın Getafe kulübünden transfer ettiği genç futbolcu, Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını Ankara'da sürdüren siyah beyazlı takımın kampına katılacak. Ayrıntılar birazdan... Kaynak: sporx.com | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Beşiktaş, geçtiğimiz sezon başında İspanya Birinci Ligi La Liga takımlarından Getafe'ye transfer olan futbolcusu İbrahim Kaş'ı 1 yıllığına kiraladı. Bu transferi için dün İspanya'ya giden Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, İspanyol kulübün idarecileri ve İbrahim Kaş ile her konuda anlaşarak el sıkıştı. İbrahim Kaş, Yıldırım Demirören'in özel uçağıyla Beşiktaş'ın Turkcell Süper Lig'in 3. haftasında Gençlerbirliği ile karşılaşacağı maç için Ankara'da yaptığı kampa katıldı. Başarılı savunma oyuncusu 2008-09 sezonunda gösterdiği başarılı performans sonrasında dikkat çekmiş ve siyah-beyazlı takımdan ayrılmıştı. Kaş, 24 yaşında. MARATON.COM.TR ÖZEL HABER: BURAK ÖZKAYA burak.ozkaya@maraton.com.tr | ||
| |
| | #8 | ||
| SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | flaş!flaş!flaş diye okuyunca deco falan sandım.. Bizim iboymuş meğersem...bence başlık Şok!şok!şok diye değiştirilmeli ![]() | ||
| |
| | #9 | |||
| є∂α ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ <3 !...Siyah-ß[é][y]aZ...! <3 | |||
| |
| | #10 | ||
| El Nino f9T ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bende bir baskası sandım :d
__________________ GAZİANTEP A.KONUKOĞLU ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ 12-FEN/A SFCMFCROYAL s042free... YETER DO YETER YETMEDİMİ ANTEPE VERDİGİN PARALAR | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |