![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #2 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kriz döneminde bi yanlış transfer daha yapmazlar umarım. İşleri düzelteceğiz derken daha kötü batırdığı çoktur sayın Demirörenin. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Önce Serkan , Sonra Cenk. Kaleci Turşusu mu Kuracağız Yahu.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
alayına isyann... ÇARŞI ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Boşa para bunlar boşa senin 2 kalecin var sen imllete o parayı verceğine tedavisi için para ödede adam hemen ileşsin yoksa bu çocuk kaleciyle ligden bile düşerz ![]() | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Saçmalamayın..nasıl gerek yokmuş..3.kalecimiz Korcanın halini gördük,Bu şartları kaldırabilecek kaleci şart..Hakan,Rüştü sakat..Cenk Gönen Ligimizin en iyi genç kalecisi bana göre..Denizli gençlere yönelmeli diyoruz , Cenk daha 20 yaşında 2 sezondur Denizlispor kalesinde aslanlar gibi..Mutlaka takıma kazandırılmalı..Hatta Rüştünün 2-3 ay önceki bir beyanında,Cenk Gönen'i övdüğünü,şu an Cenk'in en iyi kalecilerden biri olduğunu, mutlaka takıma kazandırılması için yönetici ve hocaya tavsiyede bulunduğunu hatırlıyorum.. Konu RamesooN tarafından (24-12-2009 Saat 09:57 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sezon başında Galatasaray’ın transfer gündeminde yer alan Sezer Öztürk için devreye Beşiktaş girdi. Manisaspor’da teknik direktör Mesut Bakkal’la yıldızı bir türlü barışmayan ve tecrübeli çalıştırıcının, “Sezer varsa ben yokum” dediği yıldız oyuncunun bileti kesilmişti. Mustafa Denizli’nin, “Sezer takıma faydalı olabilir” raporu sonrasında Kartal harekete geçti ve Ege temsilcisinde nabız yoklandı. İki taraf arasında büyük ölçüde anlaşma sağlandığı öğrenildi. Sezer ‘Tamam’ dedi Gurbetçi futbolcuyla da görüşmelerin yapılacağı ve transferde son kararın önümüzdeki günlerde verileceği dile getirildi. Genç yıldız geçen sezon Bank Asya Birinci Lig’de yılın futbolcusu seçilmişti. | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | sezer benim takımda görmeyi en çok istediğim oyunculardan biri zamanında özer hurmacıyla kıyaslandığı dönemlerde hep sezerin daha iyi olduğunu savundum halada böle düşünüyorum tabata-sezer takası hiçte fena olmaz bence
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Moebius ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Katılıyorum sana arda. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |