![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
| Evet alınmalı | | 35 | 83,33% |
| Hayır alınmamalı | | 7 | 16,67% |
| Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
" Arjantin kulübünün teknik direktörü Gorosito, Beşiktaş`ın peşinde olduğu orta saha oyuncusu Diego Buonanotte`yi Kanada kampı kadrosuna almayıp, Siyah-Beyazlı takıma yeşil ışık yaktı Arjantin devi River Plate, Beşiktaş`a Diego Buonanotte jesti yaptı. River Plate Teknik Direktörü Nestor Raal Gorosito, takımdan ayrılması gündemde olan üç futbolcuyu Kanada kampına götürmedi. Gorosito, transferin gözdesi olan Ahumada ve Ferrari`nin yanı sıra Diego Buonanotte`yi hazırlık maçlarında oynatmayarak Siyah-Beyazlı kulübe sıcak bir mesaj gönderdi. 1.61`lik Buonanotte için Siyah-Beyazlı kulüp 4.5 milyon euroyu gözden çıkardı. Ancak transferde bir adım daha atılması için Beşiktaş yönetiminin yabancı kontenjanı sorununu çözmesi gerekiyor. Siyah-Beyazlılar, Delgado`nun sözleşmesindeki pürüzleri kaldırdıktan sonra prensipte anlaşma sağlanan Buonanotte için tekrar River Plate ile görüşme masasına oturacak. Teknik Direktör Mustafa Denizli`nin Buonanotte`yi çok istediği belirtilirken, Siyah-Beyazlı yöneticiler ise bu transferle ileriye dönük önemli bir yatırım yapabileceklerini hesaplıyor. Siyah-Beyazlı yöneticiler, `Buonanotte hem takım için faydalı bir futbolcu hem de ileride kulübe para kazandıracak yetenekte bir futbolcu. Bobo nasıl fiyatını katladıysa Buonanotte de kulübe para kazandırarak Beşiktaş`tan ayrılır` görüşünü savunuyor. " Kaynak : Akşam
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| |
| | #3 | ||
| noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yanlış bilmiyorsam hem yaş olarak hemde boyut olarak oldukça ufak bi futbolcu kendisi Eğer gerçekten iyi izlendiyse ve gerçekten ihtiyaç varsa gelsin. Hem ben severim Arjantinlileri ![]() | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben Bu Futbolcuyu İzledim Harika Bir Futbolcu Hucüm İçin Çok Yararlı ve Skorer bir Futbolcu . | ||
| |
| | #6 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yav bi defolun gidin ya.Tabataylamı uğraşıcaz? delgadoylamı? Buonanotte ile mi? Geçen yazda çıktı bu.İzledik bu filmi | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | evet geçen senede çıkan bi haber ısıtıp ortaya koyuyolar başında 9tane yabancı var hala yabancı almaya çalışıyosun | ||
| |
| | #8 | ||
| saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | buonanotteyi 3 yıldır izliyorum teknik açıdan bi eksiği yok ama fizik olarak 3 yıldır aynı ufak tefek bi oyuncu bi türlü gelişemedi.. bu fizikle türkiyede neler yapar bilemiyorum eğer teknik heyet biz bu çoçuğu büyütürüz diyebiliyosa gelmesi iyi olur şunuda belirteyim delgadodan daha fazla katkısı olmaz.. belki ucuza alınıp iyi bi paraya satılabilir tek artısı bu olur
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. Konu aяda tarafından (24-12-2009 Saat 17:54 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #9 | ||
| H4RdwAr3mANiA_Gökhan ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alanzinho 'dan son vuruş ve fizik bakımından daha üstünü.Çok rahat adam geçebiliyor. Oyun zekasıda çok iyi.Messi'nin 1 veya 2 gömlek altı diyebiliriz.. River'da birde Ferrari var defansın sağında oynuyor oda iyi bir oyuncu..Gerçi bir Ferrari yeter bize
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hiçkimse heveslenmesin..o çocuğu bize yedirmezler
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |