![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | 5milyon avroya alırız ![]() | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | amam artik demirören transfer yapmasin kulübün icine etti zaten
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | adamın sözleşmesi bitiyor. menejerine parayı verdin mi bizdedir bu. ama demirören transfer yaptım diye gösteriş yapıcaksa yandık. | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zaman zaman hatalı goller yesede refleksleri sağlam iyi bir kaleci.Kaleyi teslim etmekden çekinilmeyecek bir isim olur..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Denizli’yle bir görüşmede bulunan Karaman’ın, “Serkan çok yetenekli bir kaleci. Yeter ki önünde kaleci görsün, inanılmaz çalışır oynamak için çaba sarfeder. Onun sorunu, ‘Nasıl olsa oynuyorum’ diyerek rahatlaması. Beşiktaş’ta da bunu yapacak pozisyon asla olmayacak. O yüzden kendisinden yüksek performans alabilirsiniz” dediği öğrenildi. Serkan’ın da, Beşiktaş’a gelmek için Başkent ekibiyle köprüleri attığı biliniyor. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | denizliden cenk alınacak diye biliyorum | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |