![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ibocum haklısın ama olaya bir de şöyle bakalım; nestayı cannavaroyu da o fiyata alamazsın. Bence transferin önemi ferrarinin acıklamalarında gizli. beni bırakmak istediler dedi. bahsettiği takım italyan 5.si. ben genova forumuna da girdim, taraftarları hasta ferrariye. e onların hepsi italyan. bi de italyanlar bi defansa hayransa, e o topcu da iyi olsun biraz.... | ||
![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Abi adam iyi zaten.. Bonservisini anlarım tamam..Geçen sene Zapo'ya da bu parayı verdik..Ama 2.5 milyon çok para cidden..Bu adamın ilk 11'in değişilmezi olacağını kim garanti edecek..? Lige alışmış bir Sivok - Toraman tandemi de çok uzak gelmiyor hani bana..Bu adam yedek kalınca başlayacak basın..Yedek adama 2.5 milyon fln diye..Adam Genoa'dan 1 milyon alıyormuş diye duydum..%150 fazlasına getirdik biz..
__________________ B | |||
![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
benim fikrim sezon sonunda gökhanı tutup yanına ediz gibi iyi bi genc yedek almaktı. bölece ortada da kullanılabilirdi kontenjan. ama benim anladığım denizli hocam cok da tutmuyo cekleri. zaten zapoyu gönderdi. ben sivogun yedek olabilceğini düşünüyorum. sanki denizli hocam sivoga da soguk, ondan ferrari aldırdı gibi geliyor. hatırlarsan tvde yorum yaparken bu çekler oynamaz, toraman zan oynamalı diyordu. Ben sahsen sivoğun cok cok iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. tek zaafı bazen dağınık, belki de ondan tutmuyodur denizli hocam. Lig baslayınca hepsini görcez, konuşuruz bunları, insallah denizli hocamı yanlıs anlamısımdır da sivokta oynar. şahsen takımımızın en iyi oyuncularından biri diye düşünüyorum. | |||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kardeşim topuz 9 lira sercan 10 lira diolar bu piyasada bence değerler normal yaa ferrariye nasıl pahalı denir ya bence gayet iyi delgadoyu 3 sene önce 5 liraya aldık her transferi tello gibi olacak diye beklememek lazım ismail konusunda da adam daha 19-20 yaşında bu adam tutarsa 15 sene hizmet verir bize 5,5 bence de çok ama bekleyip görecez asıp kesmede üstümüze yok haa adam alınana kadar alınsa alınsa dioz alınınca da pahalı dioz adamlar mutlu olak die aldılar
__________________ Allah yar ve yardımcısı olsun kartalımın... | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bide ismaile verilen 5.5 in yaninda kurtulsu neden bildirmediler borsaya bizimkiler
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | İsmail'e verilen fiyat dudak uçuklatıyor, bu adam bu paraya değer mi gibi manşetler görüyorum gazetelerde.. Yazıklar olsun... Türk olan ve solbek olan kaç tane adam var acaba şu güzelim memlekette? Milli takımda Deli İbo'nun halen daha görev alıyor olmasının bir mantığını göremiyorlar mı! Bugün piyasada bulunamayan şeyler pahalı olurlar.. Bu futbol içinde geçerli.. Bir Cristiano Ronaldo piyasada bulunabilen bir futbolcu değil o yüzden adamlar gidip dünyanın parasını veriyorlar ona sahip olmak için.. Bugün yerli solbek yoksa Beşiktaş'da bu değeri tabiki pahalıya satın alacaktır.. Gaziantep enayimi ki bedavaya adamını versin... Bu ******** medya gitsin incelesin futbol piyasasını 50 tane Mehmet Topuz ayarında adam bulur... Ama bir tane İsmail bulur onu da biz aldık....
__________________ KARTAL RUHTUR!! | ||
![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Denizli'nin, Chelsea'nin keşfettiği 19 yaşındaki yıldız adayının transferi için talimat verdiği ortaya çıktı. Tello, 1.68'lik Stoch'un gelmesi halinde Delgado'nun sorumluluklarını üstlenecek. Transferde gaza basan Beşiktaş'ın sürpriz bir oyuncunun peşine düştüğü, Chelsea'de forma giyen Miroslav Stoch'un renklere bağlanması için resmi girişimlerin başladığı öğrenildi. Chelsea'nin futbolcu ajanları tarafından Slovakya'nın Nitra takımında oynarken keşfedilen 19 yaşındaki Stoch, 2006 yılında İngiliz kulübünün alt yapısına kazandırıldı. Önce 18 yaşaltı takımında görev alan, sol açık oynamasına rağmen 2006-07 sezonunda attığı 11 golle krallığa ulaşan 1.68'lik genç yetenek, daha sonra rezerv ligde forma giymeye başladı. Premier Lig'de sadece 4 kez şans bulan Stoch, Arsenal maçında 28, Stoke City karşısında 9, Middlesbrough önünde 2 ve Liverpool mücadelesinde 3 dakika olmak üzere toplam 45 dakika forma giydi. -4 KEZ MİLLİ OLDU- Federasyon Kupası'nda da 1 kez görev alan Stoch, 4 kez de Slovakya Milli Takımı'nda oynadı. 10 Şubat'ta Ukrayna karşısında milli olan Stoch'un, San Marino'ya da 1 golü bulunuyor. Siyah-Beyazlı yönetim, teknik direktör Mustafa Denizli'nin mutlaka alınmasını istediği Miroslav Stoch için İngiliz devi Chelsea'nin kapısını çalmaya hazırlanıyor. Sol kanatta görev yapan Stoch'un transferi halinde, Rodrigo Tello'nun orta sahaya geçip sakat olan Matias Delgado'nun takım içindeki sorumluluklarını üstlenmesi hedefleniyor. Kaynak: Haberturk spor Kartal YİĞİT
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |