![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
Beşiktaş'Lı oLunmaz...Beşiktaş'Lı doğuLur.. ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | nasıl biri tanıyan aydınlatsın bizi
__________________ Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın... ![]() | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Gurbetçi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Kaç zamandır sonuçlanamayan Ferrari transferi uçakta Şampanyalar eşliğinde kutlanarak son buldu. Beşiktaş yine yılın en flaş! Transferini yaptı. Demirören: "Yılın en iyi transferini yaptığım için mutluyum" dedi. Bu nasıl bir mutluluk ki gittiği hiçbir takımda uyum sağlayamayan aynı zamanda disiplinsiz bir oyuncuya yıllık 2.5 milyon Avro ve bonservisine de 4.5 milyon Avro verdiğin bir futbolcu yılın transferi oluyor. Bir de unutmadan manken sunucu yengemiz için de bin bir zahmetle bir televizyon kanalı ayarlandı. Büyük ihtimalle onun da parası Beşiktaş'ın kasasından çıkacak. Ferrari'nin kaça geldiğini herkes biliyor da yengemize kaç milyon verildiğinden kimse bahsetmiyor. Bir de bir Zapotocny olayı var ki evlere şenlik. Dünya takımı kuruldu diyerek alınan ve bonservisine 4.5 milyon Avro verilen Zapotocny Kasımpaşa'ya verildi. Neden? Ferrari Beşiktaş'ı kurtaracakta ondan! Zapotcony Kasımpaşa'da oynayacak ve yıllık 2 milyona yakın bir para, yine Beşiktaş'ın kasasından çıkacak. Bu nasıl bir mantıktır! Hangi akla hangi mantığa sığar? Beşiktaş yönetimi yine acemi çaylak görüntüsünde işler yapıyor. Bu sezon harcanan para dudak uçuklatan türden 60 milyon! Dikkatli okuyucularımdan Hakan Ağır bana şu soruyu sormuş: "Chelsea, Deco+Carvalho için 14 milyon avro istiyor ama satamıyor. Neden bu futbolcular ile temasa geçilmedi? Bu mu büyük kulüp olmak?" Diye soruyor haklı olarak. Beşiktaş yönetimi ne yaptığını bilmiyor. Nihat Kahveci transferi diyelim ki iyi! Peki Nihat'ın maliyeti 40 trilyon! Nihat 40 trilyon eder mi? Diyelim ki ediyor. En fazla iki sene sonra Nihat'tan bir şey beklemek abesle iştigal olur. Ya İsmail Köybaşı, 6.5 milyon Avro ve üstüne iki futbolcu eder mi? Birisi Serdar Kurutuluş, diğerinin ise kulislerden kulağıma gelenin Batuhan olduğu. Beşiktaş yönetimi hala Batuhan'ı verme derdinde. Ver kardeşim Batuhan'ı da ver. Zaten Aydın Karabulut gibi bir yeteneği Ankaraspor'a verdin. Sonrasında Muhammed 18 yaşına geldiği zaman onu da Anadolu'da başka bir kulübe ver. Alt yapıyı dağıt. Çocukların soyunduğu konteynerlerı da kaldır. Madem ki soyunma odası yok. Bırakın çocuklar açık alanda soyunsun. Böyle devam edin Beşiktaş'ın paralarını har vurup harman savurun. Ya da kulübe borç verin. Sonrasında faizi ile beraber almak kaydıyla. Gökhan Zan'ı bedavaya vermeseydiniz. Kutlamalarda şampanya patlatan yöneticiler oturup biraz mevzuat çalışsaydı ya da arada sırada yönetici oldukları akıllarına gelseydi. Beşiktaş bu durumda mı olurdu? Ama fazla da söze gerek yok. Çünkü bu kabiliyet ve çap meselesi. Zorlasan da olmuyor. Onun için kendilerine hak veriyorum. Çok güzel bir reklam vardı. Paranın satın alamayacağı şeylerde vardır diye başlayan. Onu biraz değiştirip ,Beşiktaş için yazarsak, bu yönetimin yaptığı işi özetlemeye yetecek. Transferler 60 Trilyon ama Beşiktaş'a verdiğiniz zarar paha biçilemez! serkanustuner@kartalhaber.com | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | adam öyle bir yazmışki tamamen yönetimimizin düşmanı! Yönetim ağzıyla kuş tutsa yine de bu adam tatmin olmaz! Kendine gel be adam.Eleştirinin de bir adabı var! Aldığın oyunculara bak birde! Ferariyi nasıl küçümsersin! Nihatı nasıl küçümsersin! İsmail genç bir oyuncu.Pahalıya alınmış olabilir.Ama hakkını verecektir!Aydın Karabulut hocanın tercihi! Olaya hep kötü taraftan bakacağına bir de güzel taraftan bak! Yönetimden bu kadar nefret ediyorsan bir sonraki seçimlerde karşısına aday olarak çık! Ben demirören'in yandaşı veya sempatizanı değilim! o kadar memnun olduğumda söylenemez.Ama adam yapıyor işte.Oyuncular gelmesede ''beceriksiz- işe yaramaz - istifa '' diyecekler.Ki nihat ve topuz transferlerinde yaşananları gördük Şu anki transfer piyasası bu O kadar şey yazmışsın.içinde ''iyi oldu'' dediğin hiçbirşey yok! Sen önce kendi sitenin(kartalhaberin) yaptığı haberlere bak.Sanki aleyhimizde çalışıyor Konu Asi Ruh tarafından (08-07-2009 Saat 21:23 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() | #6 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | valla son yorumu yapan arkadaş eline diline sağlık
__________________ Allah yar ve yardımcısı olsun kartalımın... | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Sanki Beşiktaş'ta hiçbir olumlu gelişme olmamış gibi paso muhalefet yapan bir sitedir kartalhaber.Bari adını değiştirsinler, bizim üzerimizden prim yapıyorlar.Bu site değilmiydi devre arasında Ernst transfer edilirken sıradan oyuncu, adı sanı duyulmamış diyen.Topuz transferi olmayınca ''Fiyasko'' diye başlıklar atmışlardı, eminim Topuz bize gelseydi çıkıp yine yönetim yerden yere vurulacaktı.Ben bunların kimin adına çalıştığını çok merak ediyorum, resmen sabote ediyorlar kulübümüzü.İnanmayın bunlara. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nasıl bir yazı nasıl bir eleştiri nasıl bir futbol yorumcusu.... Bırakın gidin siz yorumcu felan olamazsınız siz anca kendi isminizi ön plana cıkarmak icin Beşiktaş Düşmanlığı yaparsınız... Ne yaparsanız yapın Beşiktaş ' ımızı kirletemessiniz... Yazın Beşiktaş ' ı yazın hatta karalayın bizim üstümüzden priminizi yapın !!!
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |