![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1631 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Ya başlayacam ama hakeme falan aaaa, zaten belli hakemler Beşiktaş düşmanı. Cüneyt Çakırlar falan geneli bizi sevmiyor çünkü el altından para vermiyoruz başkaları gibi.. Kısaca bu olayları geçelim. Millet transferleri bitirdi sağlam futbolcular aldı biz daha hala araştırma içerisindeyiz.. Yurt dışında ne toplantısı bu ya ? G-8 zirvesi mi ne bu anlamadım gitti. Bari almayacaklar ise açıklasalar da herkes huzura kavuşsa. Lig başladı, adam ne zaman gelecek, ne zaman takıma alışacak... Şampiyonlar Ligine ön elemesiz katıldığımız bir sezonda önceden bitmeliydi bu transfer..
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
![]() |
|
![]() | #1632 | ||
sayende mazoşist oldum! ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya önümüzde 2 senedir topa nerdeyse dokunayan linderoth örneyi var ve takımın ondan hiç bi beklentisi yok... delgadonun gtmemesinin arkasına sığınıp trasfer yapmıyoruz... biz delgadodan çok şeyler bekledik ben şahsen halada bekliorum... | ||
![]() |
![]() | #1633 | |||
forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() | #1635 | ||
Ölüme Kadar Besiktas ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | senin dedigin gibi olacagina bende artik inaniyorum ya tabata yada sapara gelecek gibi | ||
![]() |
![]() | #1637 | ||
Ölüme Kadar Besiktas ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | sapara mapara fark etmez artik taraftar transfer bekliyor 10 numara görevini üstlenecek iyi birini... | ||
![]() |
![]() | #1639 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | beyler bizde böyle yönetim varken hiçbişey dyemezsiniz.dün kanaltürkü izleyenlerdenim.delgado 1 ay sonra hafif antremanlara başlayacağı için yönetim transfer yapmayacak.deco istenmiş ama adam illa kalcam demiş vazgeçilmiş.dos santosla hiç ilgilenilmemiş.saparanın ismi bile geçmedi.hayaller kuruyoruz.transfer olmayacak zaten 23 gün kaldı transfer sezonunun bitmesine.biz gsmiyizki 1 gecede yıldız getirelim. | ||
![]() |
![]() | #1640 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Besiktas made an offer for Marek in January 2009, believed to be around 3.5 mill Euro. The offer was rejected by Rosenborg to Sapara's disappointment - the transfer would have significantly increased his pay. While clubs are now making offers for the other Rosenborg midfielders, Skjelbred and Tettey, Rosenborg has stated that Sapara is first in line to transfer. Kaynak : Marek Sapara - Wikipedia, the free encyclopedia Bilmemek değil,öğrenmemek ayıp diyerek basit tercümesi de. Beşiktaş 3.5 euro civarında bir teklif yapmış ve bu teklif rosenborg tarafından reddedilmiştir.Sapara ise Beşiktaş'a gittiğinde maaşı artacağı için bu reddedilme karşısında hayal kırıklığına uğramıştır..Şuan için Skjelbred,Tettey takımları sapara için devrededir. Konu BuRock tarafından (07-08-2009 Saat 12:41 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |