Alıntı:
Lucas Kenny´isimli üyeden Alıntı
değişiklikler saçmaydı hadi yusuf neyse holosko seni ileriye çıkaran tek adam 2.yarının ilk 15dksı yine varlık gösteremedik sonrada pek bişey değişmedi.. ernst ve fink uyumlular ama fink topu kullanamamakta uğur girince biraz daha canlandık ernst fink ve 10.5 numara bu bölgeye şart . gel gelelim bobonun sol kanatta oynamasına denizlinin bu maceraperest yapısını bir an önce değiştirmesi gerek 3 forvette bobo nobre ve nihat oynuyorsa düşünmek lazım .. 4-3-3 oynamak için forvetin kanatlarının gerektiğinde geri dönüp 4-5-1 yapmalı atağa çıkınca çizgiye inip içeri çıkarmalı veya adam eksiltmeli sezonun ilk maçından beri işler pekte iç açıcı değil allah bize iyi sabır vermiş bekleye bekleye sabır taşına döndük. 5 yıldır rahat maç izleyemez olduk |
aynen katiliyorum. holosko en diri adam. onu cikariyor. nobre dökülüyor yinede sahada. alistik artik bu islere....benim anlamadigim gercekten gs bu transferleri nasil yapiyor? onlarin sanki kontenjan sorunu yokmus gibi. bide para nereden geliyor anlamiyorum. biz bi santos alacaz 2 aydir öyle duruyor......