![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
.::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Genel anlamda evet kurtardığı penaltılarla iyi bir kaleci olduğunu görebildik hepimiz.Ancak rakip takımın çok iyi bir takım olmadığını göz önüne alırsak Ramazan'ın performansını tam manasıyla görmüş olmadık dünki maçta bana kalırsa.. Hayırlısı..
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | neden böyle adamlar alıyoruz ne alıyosak boktan çıkıyo tabata ya 8 m verdik adamlar jo ya 9 m istediler anlaşamadılar kiralık verdiler 6s ye. millet ne tarnsferler yapıyo biz 2 sene boyunca yedek olan maç oynamayan kaleci alıyoruz.iyki 4-1 yada 5-1 falan yapmadılar. | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | demirören hangi hareketiyle yararlı olduda bundada olsun | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | altyapıdan çok iyi bir kaleci geliyor bence umut kaleci sıkıntımızı giderecek diye düşünüyorum umarım ramazana verilen sans onada verilir.
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |