![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | |||
Ölüme Kadar Besiktas ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
aynen bende anlamadim arkadasim okadarda para gelecek sampiyonlar liginden sivasda sag olsun onlarin sayesindede iyi para gelecek ama hayirlisi artik InsAllah bir bildikleri vardir.. | |||
![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Çok haklısınız. Hem Şampiyonlar Ligi galibiyetleride çok iyi maddi imkan sağlıyor. Bir yazı buldum bunu sizinle paylaşmak istiyorum. " Beşiktaş, Türkiye’nin Şampiyonlar Ligi’ndeki tek temsilcisi olması durumunda Aralık ayında ödenecek 10 milyon Euro’luk havuz gelirlerinin tamamını almaya hak kazanacak. Gruplara kaldığı için otomatikman 7.1 milyon Euro gelir elde edecek siyah-beyazlılar, böylelikle Sivasspor’un elenmesi durumunda UEFA’dan 17 milyon 100 bin Euro alacak. Beşiktaş, ayrıca gruplardaki her galibiyet için 800 bin, her beraberlik için de 400 bin Euro kazanacak." Ne desem bilemiyorum. :-s
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |