![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nobre Holosko'dan Gol bekliyorum | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sezonun ilk galibiyetini Antalyaspor önünde alıcaz inşallah. cezamız nedeniyle madem maça gidemiyoruz bizde maçı kazanda izleriz ne yapalım | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bobo oynarsa kesin yeneriz maşallah adam Antalya düşmanı boş geçmediği gibi çifter çifter atıyor ![]()
__________________ Ne vardı herkez TÜRK'üm diyebilseydi... Kardeşlerinle yanyana değilde karşı karşıya gelmek işte asıl bu beni üzüyor... Biz yemin ettik bir kere bayrağımız her zaman her yerde edirneden karsa dalgalanacak... kusura bakmayın kardeşler bu yolda ant içtik şehitlik şerbetini içmeyi kabul ettik... ![]() | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Antalyaspor geçen hafta 3 puan kaybetti.Bu maça iyi motive olup,beraberlik için çıkacaklar.İ.Büyükşehir maçında gördük ki,takımımız kapanan defansa gol atmakta zorlanıyor.Mustafa Hoca'ya güveniyorum;sadece bireysel yeteneğe değil,organizasyonla kilit açmayı deneyecektir.7-8 kişilik defansa nasıl gol atacaz merak ediyorum.İnşallah antremanda yapılan atak çalışmaları işe yarar. Beşiktaş'ımız ne yapar eder kazanır.Ben 3-0 biter diyorum ama gol yemeden ilk golü ilk 20 dakikada atmamız lazım. Umarım 6'ıncı haftaya kadar takım iyi form tutar.Çünkü 6'ıncı hafta Kayseri maçı var. | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
duRuL ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | yaow mıllı maclar yuzunden salı gunu dıolar ewdekı herkezle atıstım sınırlerım bozuldu mac p.tesı degıl mı yaa :S
__________________ kaRaNLıgı arKaNa aLıp ßemßeyaZz ßır yoLda yurumeKTıR ßesıKTaSLıLıKk..!! KaaNDuruLCeTiN! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |