![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | madem herkez küfüre bu kadar karsi.....neden hala stadlarda en az 20 bin taraftar küfür ediyor......Iddia ediorum böyle giderse Besiktasimiza toplam 1milyon ytl para cezasi verilir ve en az 9 puan silinir.......simdi bu hafta yine ceza yiyecegiz ve böylece ikinci uyari yi almis olacagiz bir dahaki sefer de 3 puan gidior...... | ||
| |
| | #2 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | peki kardeşim sanane eziklerin stadından. onlar ediyor diye bizdemi etmeliyiz yani. onların ettiği küfürü örnek alacağına senin yaptığın destek ve güzellikler örnek alınsa daha iyi olmazmı acaba. lütfen yapmayın şunu | ||
| |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | dostum, topicine ilk cevabı veren kim, bir bak bakalım ne demişim, ben orada 3 puanımız silinecek diyen birisine cevap vermek için onu yazdım, yoksa merak etme bu forumda benden daha fazla küfürden nefret eden ve iğrenen birisi olamaz... | ||
| |
| | #5 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
valla eziklerin o konuda torpilli oldugunu herkez biliyor.....anca derbiler sonrasi ceza yiyébiliyorlar....TFF bizim bi acigimizi bekliyor. örnegin su izinsiz pankart olayi 25bin ytl den fazla ceza gelecekmis....peki gerekce? ölmüs bir arkadasimizi andigimiz icin mi? ezikler gecen rize macinda hakeme ana avrat düz gittiler......ceza 5 bin ytl ve bu ceza bi hafta sonra 2.5bin ytl ye düsürüldü . o yüzden onlari zaten hic örnek olarak gösterme..... eziklerin arkalarinda ´ne bakanlar var ne milletvekilleri var...... | |||
| |
| | #6 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hakem hata yaptı diye küfretmek saçma bence...hakem hata mutlaka yapacaktır ama futbolcular insan olsunlar önce tahrik etmeye çalışmasınlar...sadece ve sadece bununla çözülür küfür sorunu başka türlü olmaz...ıslık falan yalan şeyler o kadar tahrik edildikten sonra kimse sinirini ıslık çalarak yuhlayarak boşaltamaz...gerçek bu kural da buna göre koyulmalı.... | ||
| |
| | #8 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |