![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Burakk: Vay bea....İşte ben geleceğin yıldızı diye buna derim....Her gün futboluna bir şeyler katıyor...Henry hızında bir futbolcu....Büyük konuşmamak lazım ama bence 2.Henry geliyorrr....Yakında Arsenal'dan teklif gelir.... Delgado: Böyle bir futbolcuyu sadece 5 milyona almak büyük şans......Öyle ara paslar atıyo ki.....Samimi söylüyorum Delgado nun bazı süper ara paslarını bügün Dünyanın en büyük süper starı olan Ronaldinho atamaz.....Kendini çok verek oynuyor.........Oyun kurucularda olamayan bir + özelliği daha var....Orta saha oyuncusu gibi pres yapıyor.....Türkiye Liginde futbol sezgisi ve bilgisi en iyi olan oyuncu........ Koray: Cannavaro musun be kardeşim.....Tartışmasız Türkiyenin en iyi top çalan oyuncusu....Bu oyuncu yerine transfer düşünlüyor ama bu maçtada görüldüki Koray bu takımdan kesilemez.....O kadar kritik müdahalleri var ki....Topu aynı zaman oyuna iyi sokuyor...geriden oyun kuruyor....Ve asıl bir özelliği var ki tam bizim istediğimiz olan...:Bu adam Beşijktaş ruhu ile oynuyor, elinden gelenin en iyisini veriyor ve kapsitesini ortaya koyuyor, oyunu zorluyor...Vay bea....Tekrar soruyorum Cannavaro musn kardeşim .....Koray ı koy forvete bobo dan çok iş yapar...Bu kadar çalışkan bir oyuncu her yerde en azından ébir şey"yapar..... Gökhan Zan: Sen de Stam mısın kardeşim.....Ya adam her gün her maç kendini geliştiriyor....Hem top çalmasını hem de paslarını geliştiryor....Tam istediğim tip bir futblcu, kendini geliştiren bir oyuncu....Vay bea.....Bir de gol atıyor..Aslında maçın admalrından biri Gökhan dı.....Geçen haftaki maçtada bu maçtada kritk golleri o attı..helal bea...Takımı çok benimseyerek ve sahiplenerek oynuyor....Milli takımın değişmezi olacak yakında... Vasat Olanlar: YUkarıdaki iyiler dışında olanlar...Yalnız Rınje ye haksızlık ediyoruz....Adam sadece 1 hata yaptı....Ve hala bence kredisi çok.....Runje konusunda acele etmeylim....Ben umutluyum......Bu adam kale önünde çok iyi....yani çizgide çok iyi...Ben umutluyum Runjeden... En Kötüler: Bobo: Bu adamın dünyaynın en iyi oyuncuus olacak denmişti....Brezilya milli takımın banko forveti bir adam olacak dendiğine göre buradan Dünyanın en iyi oyuncusu olacak yorumu yapılabilir.....O kadar olumlu düşünmem rağmen Burak ta gördüğüm Potansiyelin 20 de 1 ini Bobo da görmüyorum.....Bu aama 2 milyon dolar verdik Burak a 1 milyon.....Gökhan Koray Delgado bakıyorum her gün futbollarına bir ey katıyorlar.Bobo geçen seneden bu yana sürekli geriliyor....sanki gelmiş 35 yaşına bundan sonra hani insan futbol oalrak geriler Bobo da aynen öyle.....Ben Ricardinho ile çıta atlayan Beşiktaşa a daha doğrusu büyük Beşiktaş a Bobo'nun asla ve asla yaışmasığı kanaatindeyim....Büyük takıma Büyük futbolcular lazım..parasal oalrka demiyorum....Örbneğin Burakk örbeğin Keleb, örbneğin Rico örbneğin Gökhan örneğin Delgado bunalr 50 milyon daolarlık deil ama büyük oyuncu.....Büyük oyuncu ille de 50 milyon doalrlık oyunuc demek değil........Bobo vereceğin paranın üsütne bir 2 milyon daha koy........adam gibi birforvet bulursun...hem hızlı da olu gol vuruşu da olur Baki: Bobo için dediklerim aynen Baki içind egeçerli.....Ümiz Özat a kazma derdik peki baki ye ne diyeceğiz? Dünya starı Rico paşa daha oyuna girnmeden psikoljikmolaraktakımı taraftarı ateşledi.....Adam zaten rakipleri psikoljik olarak yıkacak......Bu adam Hagi efsanesini yıkabilir....ve İnşallah da yıkar..... Yönetim transfer konusunda bu sene çok başarılıydı....yalnız Bobo ve baki dışında......Diğer oyunuclar harika....... Kısaca: Burak=Henry Gökhan=Stam Koray=Cannavaro Konu Barisozgur tarafından (26-08-2006 Saat 10:50 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |