![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Demirören ve Denizli gidene kadar maç izlememe kararı almıştım bundan 4-5 ay önce. Hala da arkasındayım.! Adamın derbiye çıktığı kadroya bak. Nobre tek forvet.! Nerde formda oyuncun BOBO? nerde uğruna Delgado yu bile harcattığınız Tabata? Nerde 5,5 milyon Euroluk İ.Köybaşınız. Nrde Yusuf? geçen maçtaki gibi bile bile lades. neden acaba? Demirören in zaten Beşiktaşlı olmadığını biliyorum da Denizli yi de ispatlı bir biçimde öğrenmiş olduk. Saygılar. | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | yok birader bu iş böyle gitmez şampiyon falan olamayız allah verede uefa kupasına gıdelım bari,adam kalkıyor nobre yı ılk 11 de oynatıyor ama acıkcası bobo da cıksaydı ılk 11 de degısen bısey olmayacaktı tek sorun mustafa denızlının ıstıkrarsızlıgıdır. | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hocanın maça Bobo ile değilde Nobreyle başlaması sürpriz oldu..ancak oyundan çıkana kadar takımın en etkili oyuncusu bana göre Nobreydi..İlk yarıda kurduğumuz müthiş baskıda en büyük pay Nobrenindi..o vurduğu kafayı Türkiyede başka bi oyuncu vuramaz..Ama bu sezon genelinde olduğu gibi şanssızdı..Gol atamama baskısı her geçen gün üstüne daha fazla yük bindiriyo ona rağmen mücadelesi,hırsı beni memnun etti.. Hocanın Nobreyi oyundan almasına bu bağlamda anlayamadım..oyuna yusuf , bobo müdahalesini yapıp Tello ve Ekremi yada Holoskoyu oyundan alabilirdi..oyuna giren Nihatı ve Boboyu gören oldu mu onu da merak etmiyor değilim..oyunu izlemeyip yada at gözlüğüyle,kompleksle maçı izleyen arkadaşların hala Bobo oyuna başlasa sanki maçı rahat kazanacakmış gibi konuşmalarını her zmanki gibi samimi bulmuyorum..Şu oyunda en son eleştireceğimiz şey Nobrenin neden maça 11 de başladığıdır..Tek santrafor oynayan bir oyuncu ancak bunu oynar..Ne hikmetse oyundan Nobre çıkınca topa sahip olan,baskı kuran,savunmadan rahat çıkan takım Gs oldu..Bobo iyi bir sanrtafor olabilir ancak hiç bir zaman tek oynayacak,baskı kuracak,pres yapacak kısaca bizim kuratrıcımız olacak bir oyuncu değil..Ayrıca Hoca Telloya nasıl 90 dk. sabretti onuda çözemedim..Tello bitmiş resmen.. Maçın yardımcı hakemlerinin çok eyyemcı ve taraflı olduğunu , maçı katlettiklerini düşünüyorum.. Mustafa Hocanın inatları yüzünden bu takım hala kendi performansına gelemedi..Bu gidişle kendine gelmesi imkansız..Ekrem,yusuf falan forvetin solunda oynamaz..Bobo tek santrafor oynamaz..Daha doğrusu bu takım 4-3-3 Oynamaz,Oynayamaz..Bütün planını olmasada büyük kısmını kanatlardan gelecek toplara bağlayan bir takımda adam gibi bir kanat oyuncusu olmaması çok ama çok düşündürücü.. Konu RamesooN tarafından (21-02-2010 Saat 21:36 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Öncelikle tribünler bugün mü böyleydi yoksa ben geldim mi böyle oldu bilmiyorum ama stadda anlama veremediğim bi sorun vardı.. Sonra maça gelince.. Rüştü ve İbrahim Üzülmez'den başka oynayan adam var mıydı ? Yabancılarımızdan Bobo,Sivok ve Ferrari dışında kalan 5 yabancı gönderilmeli derhal.Resmen ihanet ediyolar takıma. Holosko ilk 11 başlayacak biri değilim diyor resmen. Ernst son derece formsuz. Tabata tam form tutuyo derken kesi yiyor.. Fink amatör ruhla mücadele ediyor ama kapasitesi sınırlı. Tello ise hiç yok.! Hiç ir faydaları yok takıma yahu.. Deli oldum bugün.. Maç , Mustafa Denizli'nin sayesinde (!) tam bir hayal kırıklığıydı benim için.. Formda olan iki oyuncu kesik ( Bobo , Tabata ) Nobre oynuyor.. Ekrem sol açık ? İlk yarı bi kaç pozisyondan başka pozisyon yok ortada.. Ya benim anlayamadığım incelikler var ortada ya da Beşiktaş'ı batırmak için herşeyi yapıyorlar.. Pes vallahi.. Konu m3rts3fa tarafından (21-02-2010 Saat 22:52 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
.::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | *Barış Özbekin topu eliyle almasından sonra kırmızı kartın gerekli olduğunu , *Yan hakemin gole giderken Nobreye faul yapıldığını ısrarla dile getirdiğini ancak Aydınusun bunu kaale dahi almadığını , *İ.Üzülmesin , M.topalı tutup çekmesinden sonra penaltının verilmesini gerektiğini , *Ve Keitanın , Üzülmeze eliyle vurmasının ardından kırmızı kartın hiç tereddütsüz verilmesi gerktiğini söyledi birçok yorumcu.. Bunlar maçtaki en bariz hatalardı.Ufak tefekleri saymıyorum bile.. İki takıma da haksızlıklar yapıldı.Ancak genel anlamda daha çok Beşiktaşın aleyhine kararlar verildi.Üstelik puana Beşiktaşın Gs den daha fazla ihtiyacı olmasına rağmen.. Kısaca maçın bu skorla bitmesindeki ilk sebep Hakem hataları oldu ne yazık ki..
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
![]() |
![]() | #29 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Tello ve sistem hakkında dediklerin ise çok doğru, Denizli hala akıllanmadı, akıllanmayacak...Sezon sonununu beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yok şu anda, aynı sistem, aynı oyuncular, aynı hoca!.. | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |