![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Arkadaşlar ben açıkçası burda Baki adına yazılanlara onu savunanlara bakınca hayretler içersinde kalıyorum yapmayın böyle şeyler BÜYÜK BEŞİKTAŞIMIZA zarar vermeyin.Baki de kim??yapmayın ya böylesine kötü oynayan,ayağına her gelen topu ya ezen yada adrenalimizn maksimum düzeye çıkmasını sağlayan bir adam bu.ben her hafta canlı seyrettim bu adamı Antep maçındada bizzat tribündeydim,ve dünkü maçımızdada rakibe pozisyonları kafa ve ayağıyla ikram eden son derece başarısı,top tekniği sıfır ve oyuna katkısı olmayan bir adam bu BÜYÜK BEŞİKTAŞIMIZA hiç yakışmıyor.umarım Deli ibrahim sol bekte bakinin yerine Ricardinhoda sol açıkta Deli ibrahimin yerine oynayacak.Zaten baki iyi bir oyuncu olsaydı Ajax ta kalırdı yada kendini gösterip avrupa kuluplerinde oynardı anlamıyorum bu adam nasıl Ajaxın alt yapısından yetişmiş??dünkü maçtada zaten arkadaşları onu pek düşünmüyorlar oyunun içinde o yalnızları oynuyor baki ya offf allahım her hafta küfür etmekten ben ve bir çok beşiktaşlı bıktık ancak Tigana bıkmadı.dünkü maçtada tüm ataklar bakinin tarafından geldi orası KORİDOR oldu.teke tekte bakiyi çok rahat geçtiler eğer futboldan anlayanlar varsa bu söylediklerimi anlarlar toksa duygusal devam edersek bu takım hiç bir yere gelemez yok iyi olcakmış falan bunlar boş laflar arkadaşlar.baki düz topçu ağır,1.90 lık boyu var ama dünkü maçta Alex kısa boylu adam ondan daha iyi kafa vurdu yapmayın.Türkiyede başka sol bek mi yok ya??şu Denizlispordaki MUSTAFA KEÇELİ bence Türk milli takımında bile oynayacak kapasitede hatta ileri gidiyorum Avrupada özellikle İngiltere premier liginde bile oynar bu genç yetenek,gidiyor geliyor,depar atıyor iyi pas veriyor,iyi şut atıyor daha nasıl bu adamı görmyorlar yaw,ama nedense hep böyle saçma transferlerle yeteneksiz sorunlu oyuncularla bir yerlere gidilmek isteniyor.Lütfen mantıklı olalım eğer başarılı olmak istiyorsak!!! ![]() ![]() ![]() ![]() KartaloveKullanıcının Profilini GösterKartalove - Özel Mesaj gönderKartalove kullanıcısına ait daha fazla mesaj bulKartalove kullanıcısını arkadaş listene eKle | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |