![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2010 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 16 ![]() |
Hadi skor tahminleri
__________________ Bir Kartalla başedebilir mi bir kanarya sürüsü, Beni benden alır , Siyahla Beyazın büyüsü, Çok komik ![]() Merak ediyorsan gel burası çArşı... | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Skor Tahmini Çok Güç Ama Şöyle Birşey Diyebilirim Bu Maçta Olabilecek Gol Sayısı 3ü Geçmez . | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yense de yenılsede besıktas taraftarı asla skor yorumculugu yapmamalı.. skor tahımını yapanda benım gozumde besıktaslı da degıldır...
__________________ T3QİN | ||
![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Alıntı:
skor yorumculuğunu anladım ama skor tahmini yapanlara karşı bu tutumuna bi anlam veremedim ![]() 2-1 biter.. fenersever bobo ile sivok atar.. | |||
![]() |
![]() | #5 | |||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | |||
![]() |
![]() | #6 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ayıpsın sana laf atarmıyım senın ne kadar buyuk bır besıktaslı oldugunu anlatmama gerek bıle yok olsa bıle alfabemızdekı 29 harf yetmez senı anlatamaya kalksam kelımlerı kıfayetsz kalır....demek ıstedgım tahmın bıze gore dgıl kazansak veya kaybetsek ne onemı var kii Ben uyuyorum Beşiktaşım. Sakın susma sen. Bilirsin beni korkarım , anlatırken tut elimi , uykuya dalıp gitsem bile , bırakıp gitme sakın beni...Sevdamdan komaya sok beni ama bırakıp da sakın gitme... sadece besıktas askı bızı bırakmasın yeter
__________________ T3QİN | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | hiç belli olmaz böyle maçlar gerçi hiç bir maç belli olmaz ne olacağı biz yenelim gerisi mühim değil | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |