![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bu dur hay diline sağlık . | |||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bence bütün suç yönetimde değil orada yanlış düşünüyorsun takıma taktiği veren çıkıp sahada oynayanda yönetimde değil ya kesinlikle mustafa hocanında bu sene çok yanlışı var | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ben yönetime sportif açıdan başarısız oldu diye bu kadar ağır tepki konulmasını desteklemem benim derdim demirörenin yaptıklarıyla dediklerinin örtüşmemsi benim derdim bu adamın hal ve hareketlerinin düşüncelerinin beşiktaşa leke düşürmesi. yoksa ben 26 yaşındayım kaç şampiyonluk gördüm ki zaten ben beşiktaşımın namusuna dürüstlüğüne tarafsızlığına halel gelmemesini istiyorum benim derdim kavgan bu. o yüzden 3 sene üst üste şampiyon olacağımızı bilsem bile yine de demiröreni istemiyorum varsın şampiyon olmayalım ama değerlerimiz duruşumuz bize kalsın
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Valla yere düşene Beşiktaş taraftarı hayatta vurmaz her zaman destekler ama bu sefer olmadı be denizli iyice takımı batırdın yani sen protestonun alasını hakediyorsun şimdi hiç boşuna felsefe yapma sanki takım bi maçı kaybetti diye protesto ediyoruz gibi konuşma herşey ortada.. | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | bu adam bu olanları bile umursamazken maç öncesi-arası ve sonu istifa diyerek yollayamasın. bu adam ya cidden IQ seviyesi çok çok düşük yada bu adamın bize kastı var içimizdeki irlandalı . bunda gerçekten samimiyim irani falan olarak söylemiyorum
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bu adam kartalımın içine sızmış ajan gibi bişey rüştüyle beraber...bir hoca hemde kariyerli bir hoca afedersiniz bukadarmı angutça davranır ya...hiç bir futbolcuyu yerinde onatmıyo rüştüde ısrar ediyo resmen dalga geçiyo...ama nekadar şanslıki taraftar demirorene kin kustuğundan kendi arada kaynıyo tepkilerden hakettiği nasibi alamıyo...en az tüpkafa kadar bunada tepki gösterilmesi gerekmektedir...
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | ||
![]() |
![]() | #7 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Konu _Blackseagless_ tarafından (07-10-2009 Saat 10:56 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #8 | |||
tabatanın avukatı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
o kadarla kalsa yine iyi adamın ocağını söndürür ocağını . ama bunlar klavye delikanlıları işte egolarını böyle tatmin ediyorlar ..
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA | |||
![]() |
![]() | #9 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ya abi bu nasıl mantıktır ya sen biloyasan sen yap mantığımı var. ozman hakermleri eleştirmeyelim futbolcuları eleştirmeyelim.hakem maçta bizi doğrasın taraftar tepki verince hakem çıkıp çok biliyosanız siz yönetin desin. bu iş böyle yürümez
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |