![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yıldırım Demirören başkan olduğu sürece böyle bir birleşme mümkün değil. Yönetim değişir ve Tuncay Özilhan yönetimde yer alır ise ancak o zaman mümkün.. Efes Pilsen lig maçlarını ise Ayhan Şahenk'te oynamaya devam edecek, salon anlamında da bir ortaklık yok yani..
__________________ Konu NeoRock tarafından (08-10-2009 Saat 18:33 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
| |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
Beşiktaşın cıkarı varsa bir işte, Yıldırım Demirören yanaşmıyor nedense.. Konu Patlamış Mısır tarafından (08-10-2009 Saat 20:09 ) değiştirilmiştir.. | |||
| |
| | #4 | ||
| Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() |
Benimde hayalim efesle - Bjk basket takiminin birlesmesi.Fakat bildigim kadariyla Efesle sponsorluk antlasmasi yapmamiza yasalar izin vermiyor.Alkol markasi oldugu icin Efes Sadece kendi kulubune adini vere biliyor.(Cok emin degilim,bir yerde okumustum dogru olmayabilir)Yani Colaturkanin yerine Efespilsen gelemez.Gogus reklamina dahi izin verilmiyor. Yasanin degismesi yada uygun bir formul bulunmasi halinde dahi bu birlesme yada salon anlasmasida cok yakin bir ihtimal degil.Tuncay Ozilhan kendi cebinden Efes icin bir salon yaptirdi.Nicin bu salonu terk etsinler?Yada 2 takim Bjk catisi altinda birlesirse EfesPilsen isim hakkini neden kaybetsin.Bu olasilik ancak T.Ozilhanin tum menfaatleri bir kenara birakip Besiktasliliginin agir basmasiyla yukselir.
__________________ YETER!!! | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |