11-10-2009, 11:16
|
#11 |
| saLLa
| Alıntı: alihantalasci´isimli üyeden Alıntı
Brezilyalı futbolcumuz Mert Nobre'den, eski takım arkadaşı Alex de Souza'ya gönderme...
Golcü(?) futbolcumuz Nobre, "Takım ne zaman kötü gitse, 'Beşiktaş'ta bir Alex yok, Nobre o yüzden etkisiz' eleştirileri yükseliyor. Bunlara hiç katılmıyorum. Evet, Alex çok iyi bir futbolcu. Ayrıca, saha dışında onunla hep birlikteyiz. Ailece de görüşüyoruz. Ancak Tabata'nın, Alex'ten daha önde bir futbolcu olduğu düşüncesindeyim. Tabata Brezilya'da oynarken, geleceğin yıldız adayı olarak gösterilen 20 isimden biriydi. Baskı altında kaldı. Benden çok, onun gol atmasını istiyordum. Şimdi rahatladı. Bundan sonra çok farklı olacak” dedi. | bu nobreyide forvet die oynatıoruzya helal bize. eğer sırf hırsı ve çalışkanlığı için oynuyosa bunlar batuhandada var hatta üstüne bitiriciklikte var. beni kimse ikna edemez neden batunun yerine nobrenin oynadığı konusunda Alıntı: OutKast´isimli üyeden Alıntı
Denizli Bırakıyor 
Çifte şampiyonlukla kapatılan geçen sezonun ardından yoğun ısrarlar sonucunda takıma geri dönen Mustafa Denizli’nin istifası hazır... Üst üste gelen kötü sonuçların ardından eleştiri oklarının hedefi olan tecrübeli çalıştırıcı, Kayserispor maçı sonrasında da, “Görevi bırakmak, alternatiflerden biri” demiş, ancak yola devam etmişti. Mustafa Denizli’nin bir kez daha istifa etmesi gündemde... Ocak ayındaki kongrede, şimdiki Başkan Yıldırım Demirören tekrar seçilse bile teknik direktör Mustafa Denizli istifasını yönetime verecek. Yeni yönetimin önünü açmak isteyen tecrübeli çalıştırıcı, böylece kulübe de jest yapacak. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Denizli, istifası kabul edilirse tazminatını da bırakıp, Beşiktaş’la yollarını ayıracak. Aynı şekilde istifa kabul edilmezse de, takım sezon sonuna kadar kurt hocaya teslim edilecek. Demirören bırakmayacak
Her fırsatta Denizli’ye destek veren Başkan Yıldırım Demirören tekrar seçilirse, büyük bir ihtimalle Mustafa Denizli’yle yola devam edecek. Denizli’ye güvendiğini her fırsatta dile getiren Demirören’in şartlar oluşursa, tecrübeli çalıştırıcıyla uzun vadeli bir sözleşme imzalamak için kolları sıvayacağı da kaydedildi. Bilindiği gibi Denizlispor karşılaşmasında tribünlerin büyük tepki gösterdiği Denizli’yi, Asbaşkan Levent Erdoğan da istifaya davet etmişti. Erdoğan, “Denizli aldığı paraları da geri verip, takımı bırakmalıdır. Beşiktaş dualarla şampiyon oldu, hocanın katkısı yoktu” demişti. | denizli bu sene çok hevessiz gibi ben bunun nedenini istediği transferlerin yapılmamasına bağlıorum. örneğin decoyu istedi fink alındı... hücum futbolu oynatıo biraz organizasyon eksiği olsada 90 dakika boyunca saldır beşiktaşım modunda takım. bence artık transfer yapmayı becerebilen, takıma gerçek anlamda yıldız getirebilcek bi yönetim oluşursa denizli kalabilir. 2. bi alternatif ise sergen yalçına tam yetki vererek uzun yıllar teknik direktör olarak takımda tutmak.
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz..
Konu aяda tarafından (11-10-2009 Saat 11:50 ) değiştirilmiştir..
|
| |