![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #13 | ||
.::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eksiklerimizin oluşu ve deplasmanda oynayacağımızdan, zor bir maç olacaktır, ama yinede daha öncedende belirttiğim gibi, skor tahmini yapmak güç.. E.şehirin de Beşiktaş'ımızın da puan kaybetme lüksü yok..Bu yüzden Ne olacağı hiç belli olmaz..
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zor bir maç olacağını düşünüyorum ama gülen taraf biz olacağız
__________________ . | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Çok ciddi eksiklerimiz var, böyle bir maça denk gelmesi kötü oldu, Es Es için büyük bi avantaj olabilir bu değerlendirebilirlerse eğer... Es Es beğendiğim bir takım, Rıza hoca iyi oynatıyor takımı, iyi oyuncuları da var ileride, ama bildiğim kadarıylan onlarında önemli eksiklikleri var, bu bizim için iyi olabilir belki...Onların bi avantajı da bizim çok zorlu bi maçtan çıkmış olmamız, onlarda 2 haftadır bize bileniyorlar, taraftarında büyük desteği var, her şey aleyhimize görünüyor şu anda, ama Wolfsburg maçından sonra takımda bir şeyler düzelir diyorum belki, Nihat-Bobo ikilisnden iyi bi performans bekliyorum mesela bu maçta, Tabata-Tello ikilisinden birinin maça ağırlını koymasıylan da maçı kazanabilceğimizi düşünüyorum ben...Bu maçta gol yeriz, 2 katını da atarız...Bu sezon ilk defa takıma güveniyorum, zorlu bi maçta hemde... | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Özellikle savunma hattımızda; Ferrari, Sivok ve Ernst'in olmaması çok büyük handikap bizim için. Ama Eskişehirspor için de durum pek farklı değil. Ümit Karan, Youla, Serdar ve Alper sakatlıkları nedeniyle bu maçta oynamayacaklar. Ragıp ve Bülent Ertuğrul'da kart cezalısı. Yani onların durumu daha vahim görünüyor ilk bakışta. Tek avatajları önemli bir taraftar desteği ile oynamaları. Wolfsburg maçındaki kadar olmasa bile ona yakın bir performans sergilersek galibiyetle ayrılabiliriz bu maçta. Tello-Tabata ikilisine çok iş düşüyor tabi..
__________________ ![]() Konu NeoRock tarafından (23-10-2009 Saat 16:06 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | wolfsburgdan daha zor bir mac olacak bu
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben bu macdan puan kaybi bekliyorum malesef cok eksigimiz var es esde iyi bir takim var riza hoca iyi takim kurdu iyi oynarsalar bu maci alabilirler bile düsüniyorum acikcasi bu maci izlerken büyük umutlarla bakmicam puan kaybedersek sasirmayin..
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Takımımız Eskişehirspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Maçın oynanacağı Eskişehir Atatürk Stadı'nda karşılaşmanın taktiği üzerinde duran Siyah Beyazlılarımız idmanın ardından otele geçerek maç saatini beklemeye başladı. Çalışmaya cezalı olan; Sivok, Ferrari, Ernst, tedavileri devam eden Delgado, Holosko, Bobo, Rıdvan ve Yusuf katılmadı." Bobo'da oynamazsa hücum anlamında gücümüz bir hayli azalacak ama yinede bu maçtan galibiyet bekliyorum ben. Umarım her şey yolunda gider..
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | mantik olarak bu mactan puan kaybedebiliriz belki ancak icimden birses bu maci zorda olsa kazanacagimizi ve takimin cikisinin devam edecegini soyluyor yinede cok zor mac olacak dikkat etmek lazim
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) Konu once_biz_vardik1903 tarafından (24-10-2009 Saat 15:43 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |