büyük İddia

Beşiktaş
Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 90 dakikanın ardından, sonuçtan memnun olduğunu, ancak ortaya konan futbolu beğenmediğini söyledi. İyi oynadıkları maçlardan sonra takımına teşekkür ettiğini, ancak bu kez sadece ‘Aferin’ dediğini belirten tecrübeli hoca, “Ben kariyerim boyunca asla sadece kazanarak mutlu olmadım. Çünkü iyi futbol da çok önemli. Zaman zaman büyük takımların kötü oynayarak kazanmaları hoş görülebilir. Bugün de öyle bir gündü. Çıkışın devamı diyebiliriz. Tam çıkışta değiliz, ama mücadele, istek, kazanma arzusu açısından çıkıştayız. Bu devam eder” dedi. Üst üste zorlu maçlar oynadıklarını hatırlatan Denizli, “3 günde bir maça çıkıyoruz. İlk yarının en önemli galibiyetlerinden birini aldık. Bunun ne kadar önemli olduğunu önümüzdeki haftalarda hep birlikte göreceğiz. Böyle bir deplasmanı, böyle yorucu bir haftadan sonra 3 puanla kapamak gerçekten önemliydi” ifadesini kullandı.
‘Tüm sıkıntıları aşacağız’
Deneyimli çalıştırıcı, sözlerini şöyle tamamladı: “Son 1 ayı büyük baskı altında geçirdik. Taraftar baskısı, golcü oyuncuların gol sıkıntısı gibi. Ama tüm bunları aşacağız. Rüştü’den de Hakan’dan da memnunum. Hangisi görev alırsa, elinden geleni yapıyor. Batuhan fizik olarak hazır değil, bu yüzden A2’ye yolladım.
Fenerbahçe-Galatasaray derbisi ise bol gollü olur.”