![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() |
Ara Transfer Dönemi'nde BeşiktAŞK'ımızda Kimi Görmek İstersiniz ? Ben Fink'in kesin gönderileceğine inanıyorum ki öyle olmak zorunda ! Ardından Bobo gidip Carew gelirse ne diyeyim hakkaten 1 değil 5 adım atmış oluruz ! Sizin görüşleriniz ne? | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | mutlaka iyi bi golcü sart, bide cok iyi bi orta saha oyuncusu
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence fink gitmemeli, ben herkesin aksine fink in iyi bir futbolcu olduğuna inanıyorum. şu anda yararlı olduğunuda iddia ediyorum. bence bobo gönderilmeli, ben tello nunda ortada oynatıldığı sürece faydalı olacağını zannetmiyorum. oda yollanabilir ve sola ismail köybaşı yerleştirilebilir.yeni yabancı alabileceğimizi sanmıyorum. delgado gelecek ve yabancı hakkımız bitecek. batuhan takıma kazandırılırsa boboya gerek kalmaz ve delgado ya yer açmış oluruz. | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | fink bobo ve tello gönderilip lyondan pranjic, portodan hulk(gelirse yeni amokachi olur ![]() ![]() ![]()
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. Konu aяda tarafından (10-11-2009 Saat 17:10 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Sağ kanat Yattara forvet Kone, Beşiktaşa gelsin uçarız
__________________ No one lives forever | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tello Gönderilip Yerine İyi Bir Orta Saha Oyuncusu Alınmalı Delgado,Holosko ve Batuhanın Takıma Dönmesiyle Ara Transfer Dönemini Böyle Geçirebiliriz .. Ama Kesinlikle Sezon Sonu Kadroda İyi Bir Temizlik Yapılmalı . | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aynen katılıyorum, bide Bobo'yu gönderip bir forvet alırsak daha iyi olur. | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | quaresma ve ceyhun gülselam
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bişey gördüğümüz yok onun için istememizinde bir manası yok. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |