![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #861 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hadi Hocam Artık Şans Ver Şu Çocuğa | ||
![]() |
|
![]() | #862 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konu Az Çok Düzeltildi . Konu Açarken Lütfen Dikkat Edelim .. | ||
![]() |
![]() | #863 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fenerbahçe Maçında ilk Defa futbolcularımızın Nerede Oynadığını ve sahadaki dizilişimizi Taktiğimizi çok iyi anladım ve tam bize uyan bir taktikti forvet arkası yusuf oynamalı tabatanın fizik gücü çok düşük Manu maçına Çok ciddi anlamda konsantre olursak Puan Yada Puanlar Alacağımızı Düşünüyorum | ||
![]() |
![]() | #864 | ||
.::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İnşaAllah..
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
![]() |
![]() | #865 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Boboyla ba$la mustafa hoca yerine göre Batuyuda al batu atacağını iddaa ettiğinde atamayan bir oyuncu değil gör artık bunu.. | ||
![]() |
![]() | #866 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu akşamki maçta O'nu görmeyi çok isteriz.
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
![]() |
![]() | #868 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aynen maşallah. Akşamki maçta, Allah yardımcıları olsun.
![]() |
![]() | #869 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | bobo'nun bir ingiliz takımına daha gol atması beni mutlu eder ![]() | ||
![]() |
![]() | #870 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Amin. Tüm BEŞİKTAŞ'lı taraftarın yüreği o sahada olucak. Ben o saatte yolda olucam ama olsun samsun yolunda çıkartır kafayı bağırırm BJK diye ![]() ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |