![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| Anketimiz: Sizce Hangisi?? | |||
| Darren Bent | | 1 | 16,67% |
| Gabriel Agbonlahor | | 3 | 50,00% |
| Charlton Cole | | 1 | 16,67% |
| Christian Eriksen | | 3 | 50,00% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 6. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Necati bana göre de iyi bir alternatif olur. Artık bırakalım orda forma giydi burada giydi gelmesin bize demeyi. Sonuçta herkes gibi futbolcuda bir takım tutuyor. Biz rakiplerimizde top oynadı diye istemiyorsak sorarım bizim takımda ki futbolculardan kaç tanesi Beşiktaş'lı ? Bu mantık ile transfer yapılmaz. Beşiktaş'ın menfaatlerine bir durum söz konusu ise yapılmalıdır. | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sezon Sonunda Bonservis Bedeli Olmayacak Ve Yararlı Bir Alternatif Olur . Mete Düren ; Necati Ateş Ve Robinho Gündemimizde Değil İlgilenmiyoruz . ' | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yok daha neler necatiyi alana kadar alt yapı da adam çıkartın daha iyi
__________________ . | ||
| |
| | #4 | ||
| Yavru Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | kim yhaaa necatii kim yhaaa oldum olası sevmiyorum zatenn odundan afarkı yoqq....!! | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Beşiktaşta oynamak la herkes gururlanır. Önemli olan Beşiktaş ta oynadığı için biz taraftarların gurur duyacağı ( Sergen gibi ) oyuncu olmak! İyi biri olabilir ama bize yaramaaaaaaz, saçlamayın!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Necati,Batuhan'ın yaşında tek başına yükselme liginde Altay'ı şampiyon yapıp 1.lige çıkardı..Batuhan ne yapıyor ?..
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | ||
| |
| | #8 | ||
| DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | serdar bilgili necatinin işini bitirmişti ancak özhan canaydın rica etti necati geseye transfer oldu. başka forvet kalmadı mı da necatinin ismi geçiyor bırakın artık eskileri toplamayı | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | beşiktaşın ilacı değilde nobreden daha iyi olduğu kesin yıllık 3.3milyon dolar alan nobreden çok daha fazlqa iş yapacağına eminim gelmesini isterim | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |