![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| Anketimiz: Sizce Hangisi?? | |||
| Darren Bent | | 1 | 16,67% |
| Gabriel Agbonlahor | | 3 | 50,00% |
| Charlton Cole | | 1 | 16,67% |
| Christian Eriksen | | 3 | 50,00% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 6. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2010 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | fink kalır deldado satılamaz zapo bursada kalır tabata ne olur bilmiyorum gordonu ne yaparlar belli degil tello satılır bence eger forvet alınacaksa bobo ne olacak oda mı? satılacak. çok zor gözüküyo transfer yada tazminat. | ||
| |
| | #2 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yeni yabancı oyuncu lasakta almasakta Delgado-Zapo gitmelidir.Haa birde Gordon var daha.bu 3 oyuncu her şekilde gitmelidir. 11 tane yabancı oyuncumuz var diye biliyorum ben zaten.Bu 3 her şekilde gitmeli. Onun dışında önce Yabancı bir oyuncu ile kesin olarak anlaşılıp sonra bu adama imza attırabilmek için kontenjan çalışması yapılmalı diye düşünüyorum.Mevkiye göre adam alıyorsak o bölgedeki yabancıyı göndermemiz gerekir.Fazlası zarar sonuçta ![]() | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Serdal Adalı harıl harıl çalışıyor: Transfere damgasını vuracak, Türkiye`yi sallayacak üç yıldız alacağız. Delgado`nun da takıma dönüşüyle lige damgamızı vuracağız... Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, transfere hız verdiklerini ve en kısa süre içerisinde büyük bir bomba patlatacaklarını söyledi. Bu transferle rakiplerin şampiyonluğunu gölgede bırakmayı hedefleyen Kara Kartallar’ın, İnter’de görev yapan Quaresma için temasları sıklaştırdıkları ve anlaşmanın çok yakın olduğu kaydedildi. Fanatik’e açıklamalarda bulunan Adalı, “Alışagelmiş transfer politikasına son vereceğiz. 20 kişi yerine, 3 yıldız alacağız ve bu isimler takıma sınıf atlatacak isimler olacak” dedi. ‘Süper bir golcü geliyor’ Yeni sezonda Delgado’nun da takıma tam kapasiteyle döneceğini dile getiren Adalı, sözlerini şöyle noktaladı: Takıma renk getirecek, Beşiktaşlılar’ı heyecanlandıracak ve gündem yaratacak isimler Siyah-Beyazlı formamızı giyecek. Ayrıca Delgado’ya hem hocamız, hem de biz çok güveniyoruz. Kendisi yeni sezonda bize çok büyük katkı sağlayacaktır. Süper bir golcü için araştırmalarımız ve temaslarımız sürüyor... Fanatik/ Orhan Yıldırım Özel Haberi | ||
| |
| | #5 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bekliyoruz
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beşiktaş Galakticos Kuruluyor . Sözde Ama Özde Ne olacak Göreceğiz Vaadler Söylenen Sözler Yutulmazsa . | ||
| |
| | #9 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alamaz bunlar yıldız felan. Bekleyip göreceğiz. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |