![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #2491 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | gelmesine pekde gerek yok ön lüberoda bi sorunumuz yok | ||
![]() |
|
![]() | #2494 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ya artık bu yabancı transfer haberlerini bu forumda yayınlamayın! yalan çünkü!beşiktaşın zaten 8 yabancısı var! artı dışarıda delgado,zapotocny ve schildenfield var!bizim bu oyuncularla başımız dertteyken bu transfer döneminde yabancı beklemek saçmalık! kadrodan 1 yabancı gidecek olursa bence bu tabata olmalı!satılmasada en azından kiralanmalı! | ||
![]() |
![]() | #2495 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | pardon tarihi görmedim eski habermiş ![]() | ||
![]() |
![]() | #2496 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya neden bu kadar büyütülüyor anlamıyorum ki Nihata yıllık 3,5 milyon euro dan 4sene lik imza attıran ismail köybaşına 5 milyon euro,tabataya 8 milyon euro veren bir takım van der waart a da verir 12 milyon,ancak van der vaart gelir mi bilmiyorum adam iyi zamanında ve avrupadan epey talibi ve bize göre alternatif olabilecek camialar bunlar.. benim görüşüm bu..hele tpouz darbesinden sonra eminimki başkan bu adamı alacak kadar hırslandı.. | ||
![]() |
![]() | #2497 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Beşiktaş'ı kandırdılar mı? Futbol okulu başa bela oldu.. Haber1903.com sitesinin haberine göre Beşiktaş`ın Spor Okullarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Sarsmaz ile Nijerya`daki okulun yönetimini üstlenen Beşiktaş Berlin Futbol Akademisi`nin Başkanı Mesut Öndel`in bazı açıklamaları kafalarda soru işaretleri yarattı. Nedim Sarsmaz, Beşiktaş`ın 80`e varan okullarında önceliğin Beşiktaş`a ait olduğunu ve bu oyunculara bir bonservis bedeli ödenmeyeceğini belirtirken, sadece profesyonel olurlarken imza parası verileceğinin altını çizdi. Sarsmaz`ın bu açıklamalarına karşılık, Beşiktaş Berlin Futbol Akademisi`nin başkanı Mesut Öndel ise oyuncuların bonservislerinin kendi ellerinde olduğunu belirtti. Öndel ayrıca oyuncularından herhangi birini transfer etmek isteyen bir kulüp olursa, buna Beşiktaş Kulübü de dahil olmak üzere bonservis bedeli ödenmesi gerekeceğinin altını çizdi. Öndel, altyapıdaki oyuncularla ilgili olarak Beşiktaş`ın sadece bir önceliğinin olduğunu da belirtti. "Önce Beşiktaş" diyen Mesut Öndel, futbolcularına Beşiktaş`ın talip olmaması halinde başka kulüplerle de görüşebileceğini ve gerekli şartlar sağlanırsa satabileceğini de ifade etti. Mesut Öndel, özellikle son U17 Dünya Kupası`nda Nijerya milli takımı`nda gösterdiği performansla birçok takımın dikkatini çeken Okoro`ya Dinamo Dresden`in talip olduğunu ve kendileri ile bir görüşme yapacaklarını da belirtti. Kafalarda soru işareti yapan kısım ise, bu oyuncuların hakları kimin elinde? Nedim Sarsmaz`ın iddiaları mı doğru, Mesut Öndel`in iddiaları mı? Oyuncular Beşiktaş Kulübü`nün oyuncuları mı, yoksa Beşiktaş Berlin Futbol Akademisi`nin mi? Geçtiğimiz günlerde resmi siteden Nijerya`daki futbol okulunu duyuran Beşiktaş, acaba kamuoyuna "bu okul ve içindeki oyuncular bizim" imajı mı veriyor? Bu oyuncuların hepsi bizim diyen Mesut Öndel neden sessiz kalıyor? Bu ve bunlar gibi birçok soru hala kafaları karıştırmaya devam ediyor. En çok kafaları karıştıran nokta ise, Beşiktaş bünyesinde açılan bir futbol okulunun içindeki oyunculara Beşiktaş Kulübü neden bonservis parası ödüyor?
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #2499 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | valla kım gelırse gelsın ama bır ıkı orta saha gelsın forvette bobo holosko batuhan bıze yeter bu arada bızde nobre dıye bı adam var en son golunu m.ö. atmıs o adama nıye kaptanlık ve para verıyoruz harbıden anlamadım
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #2500 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | fink gitsin diyen pek anlamıyo sanırım bu işden gidecek kiralanacak tek yabancı var oda tabata yerinede delgado gelecek pek bişey değişmicek bu yönetimden iyi bi transfer beklemekde çok büyük saçmalık | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |