![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1232 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kahvaltı da Messi yi istemeyi unutmuşlar ![]() | ||
![]() |
![]() | #1233 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | bu yönetim gitmeden boboyu satmasa bari, akillari fikirleri bobo yu satmakta birtek is yapan yabancimiz bobo onuda geldikleri günden beri satmaya ugrasiyorlar...ulan birde nobre gidecek diye haber duysam cikip dört degil kirtdört göbek aticam.... | ||
![]() |
![]() | #1235 | |||
forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() | #1237 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
arkadaşlar ayrı bir topic açmak istedim bunun için çünkü önemli olduğuna inanıyorum. Konu da şu: Tabata ya malumunuz 8´buçuk mil yüro verilmişti. Hem de 1 sene içerisinde ödenmke şartıyla. Tabata gibi fubolcuya bu parayı veren yönetimimiz nerede ise 2 maçta bir gol atan BOBO'yu kaça satacak. ve ya satma becerisi gösterecek. Hoş ben satılması taraftarı değilim ya! Ama becerikli yönetimimiz için bence çok güzel bir fırsat. Göstersinler yöneticilik hünerlerini hodri meydan. haa ben bu arada tabatanın 8 buçuk ettiği yerde bobo 12mil yüro eder. ben bu kadar fiyat belirledim bakalım ne olacak. | ||
![]() |
![]() | #1238 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konular Birleştirildi.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #1239 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() |
Dün gece Telegol programında bursasporun feribottan inerken taraftarları tarafından karşılanmasını gösterdi. Gerçekten çok üzülerek takip ettim. Çünkü Zapo otobüsün ön tarafına geldi ve 3'lü çektirdi. Daha önce gidişi konusunda haksızlığa uğradığını düşünüyordum ama dünkü görüntü beni şok etti. Hatta görüntüler sırasında programda bulunan Sinan Engin'in yüzü adeta düştü. Kendiside görüntülerden sonra Zapo konuyu abartmış, bunu asla yapmamalıydı dedi. Daha önceki yorumlarımda Zapoyu bursada kral yaparlar demiştim ama Zaponun bu kadar abartacağı hiç aklıma gelmemişti. Yazıklar olsun diyorum...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |