![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1311 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ooo bu delgadoda hic yesil isik yakmiyorki bazilerinin bilmem neresi kiriliyor ama senden önce iyilesiyorlar.. holosko icinde sevindim bize lazim
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() |
|
![]() | #1313 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | onu kımse duzeltemez kalıtsal onun kiii.... butun prof. getırsen nafıle ![]() ![]()
__________________ T3QİN | ||
![]() |
![]() | #1314 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | ya ts macindan sonra hakan idmanda sut calismasinda einden sakatlanmisti ve 2hafta sahalardan uzak kalacagi söylenmisti,aradan 5hafta gecti ve hakan hala sakat ve 8hafta daha piyasada olmayacak.neisbu anlayamadim,bir kaleci sut caismasinda nasi sakatlanir inanamiyorum.sakatlandi diyelim peki düzelmesi nasil 3 bucuk ayi buluyor,zaten 1bucuk aydir sakat simdide enaz 2ay daha sakat.ya nasil bir sakatlik bu yaa cildiracam,halbuki bursa maCINDA MANISA MACINDA HAKAN OLSAYDI o maclari kaybetmezdik.ayrica rüstüyü asa affetmeyecem,bursa macinda baldirinda cekme odu diye hemen cikti hemde yerine girecek adamin korcan oldugunu bildigi halde.halbuki degaj ve aut atisi kullanmaz öyle devamda edebilirdi,murat o antalya macinda daha beter birdurumdayken cikti oynadi,bumu fedakarlik.burnu kirikmis ee kardesim kendi hatasiyla kirildi onuda gectim maSKe takmislar kardesim herkes kirik burunla kirik ceneyle cikip oynuyor elbette rüstüde oynayacak. | ||
![]() |
![]() | #1315 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | daha durun demirören secilirse asil kabus bu ay
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #1317 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | |||
![]() |
![]() | #1318 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | korcan canın saolsun yalnız ağladığı fln yalan arkadaşlar röportajını okudum çok üzüldüğünü söylüyor ancak ağlamadığınıda belirtiyor hiç önemli değil korcan inşallah çok iyi bir kaleci olucaksınn
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #1319 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ßianda ßütün yük omuzLarına ßindi we ßu yüzden panik yapması çok doğaL.. ama arkasındayız hepimiz..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() |
![]() | #1320 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kulübün mevcut başkanı Yıldırım Demirören’in yanı sıra eski yöneticilerden Murat Aksu’nun da adaylığını açıkladığı kongre, 30 ve 31 Ocak’ta Akatlar’daki BJK Cola Turka Arena’da yapılacak. Olağan seçimli genel kurulun 23-24 Ocak’ta, çoğunluğun sağlanamaması halinde ise 30-31 Ocak tarihlerinde yapılacağı bildirildi. Genel kurulun ilk gününde 30 Ocak Cumartesi günü mali ve idari genel kurul toplantısı yapılacağı, 31 Ocak Pazar günü de Beşiktaş Kulübü’nün yeni başkanının ve yönetim kurulu üyelerinin belirleneceği seçimin yapılacağı kaydedildi. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |