![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
| Evet alınmalı | | 35 | 83,33% |
| Hayır alınmamalı | | 7 | 16,67% |
| Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beşiktaş, Manisaspor’la yollarını ayıran Sezer Öztürk’ü kadrosuna katıyor. Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na katılan Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Sarsmaz, “Bazı hazırlıklar var, doğrudur. O hazırlıkların sonucuna göre Sezer Beşiktaş’a gelebilir” dedi. Aynı programda konuşan Sezer ise “Önümüzdeki günlerde büyük kulüplerden bir tanesine transferim konusunda bir gelişme yaşanabilirim. Menajerim temaslarını sürdürüyor. Manisaspor’la da anlaşılırsa transferimin gerçekleşmesini istiyorum. Benim için önemli olan oynayabileceğim takımlara gitmek. Kendimi büyük takımda oynamak için hazır hissediyorum. Futbol her yerde aynı şekilde oynanıyor. Hatta büyük takımda yetenekli futbolcular için daha iyi oynamak daha kolaydır; çünkü yanındaki adamlar futbolu bilen adamlar oluyor. Büyük takımda oynamak istiyorum” şeklinde konuştu. SEZER’İ EZELDEN BERİ İSTİYORUZ Sezer Öztürk, çok uzun süredir takip ettiklerini belirten yönetim kurulu üyesi Nedim Sarsmaz, “Sezer, Manisaspor’a gelmeden, Almanya’daki günlerinden bu yana takip ettiğimiz bir oyuncu. Bazı hazırlıklar var. Doğrudur. O hazırlıkların sonucuna göre Sezer, Beşiktaş’a gelebilir” diyerek bu transfer gerçekleşmek üzere olduğunu ifade etti. | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Özer Hurmacı Nasılsa Sezer Öztürk'te Onun gibi Kaliteli ve Genç Bir Futbolcu uzun Yıllar Hizmet Edebilir ve Katkı Sağlar Beşiktaşa Gelirse | ||
| |
| | #4 | ||
| DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | özerin de alınmasını çok istedim ama alınmadı inşallah sezer alınır | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Siradan bir oyuncu, kanimca alt yapidaki Onur ve Necip'e daha fazla önem verilse çok daha iyi olur. Buna da kesin 2 milyon + bir kaç oyuncu veririz ve yine kandirilmis oluruz. Hiç akillanmaz zaten bu yönetim.
__________________ ''Cehalet insanı çirkinleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye'' | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | aynen katılyorum
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() | faiş fiyatlarla transfer yapmayalım artık. anadolu kulüplerinin gözü açıldı bu kadar yüksek rakamlar dönünce normal olarak fiyatlar artıyor doğru düzgün transfer politikası izlesinler
__________________ | ||
| |
| | #8 | ||
| xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aslında sezer iyi futbolcu ama bizim alt yapımızdakıgenc futbolcularda sezern yaptığını yapabilir bnce boşa para vereceğimize kendı oyuncumuzu oynatmak daha mantıklı | ||
| |
| | #10 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sezer gerçekten kaliteli ve top oynamasını bilen bir isim.alınmasından yanayım ancak denizli varken ne kadar şans bulur onu bilemiyorum..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |