![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() | #14 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | ne golllü mactı ya gole doyduk güzeldi nihatı,necipi ve ramazanı tebrik etmek lazım iyiydiler . | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben genel olarak beğendim..bir de dikkatimi çeken..ilk yarıdaki maçlarda rakıbi bozup kontra arıyorduk..şimdi tam tersi rakip yarı alanda bol ve ayağa pas yapan bir tarzda oynuyoruz..bunda İbrahim Kaş ve Sivok gibi iki çok hızlı stoperle,ve Rıdvan ve Ekrem gibi gene çok hızlı iki bek ile oynamanın payı var..Hoca Ferrari nin yokluğunu böyle bir taktik değişiklıikle telafi edecek anladığım kadarı ile..ama bu oyun stili Beşiktaş a yakıştı doğrusu ..ben beğendim
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | ah mustafa hoca birde tuttursa kadroyu o zaman kimse tutamaz bu takımı alayı gelse bile . bizde ki gencler hicbir takımda yok altın gibi oyunculara sahibiz dikişi tam anlamıyla tutturamadık .. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |