Alıntı:
bentolga´isimli üyeden Alıntı
Bol gollü bir maç olacak gibi gibi...3-1'lik bir sonuç bekliyorum...
Necip ile Rıdvan ya da en azından birisinin oynamasını...
Yılmaz Vural'la makara olmasını...
Ve kanser hücrelerimin harekete geçmemesini...
diliyorum. |
Ey şom ağız, Allah iyiliğini versin.
Dün cipsimi, kolamı aldım, maçı bekliyorum. Tabii maç başlamadan ikisi de bitti. Sonra maç başladı, ilk yarının ortalarına doğru da umutlar bitti.
İnsan önceden bazı durumların ortaya çıkacağını bilirse, olağanda bir mutlu olur da, bu durum çoğu kimseyi üzüyorsa, ederim öyle mutluluğun içine.
Ama sonuç olarak kötü olsa da, Necip'in oynaması kapıya vurulmuş başa buz tedavisi gibiydi, çok mutlu oldum, hele o şutta var ya, o bilmemne hormonu tüm Beşiktaşlılarla birlikte harekete geçmişti.
Necip'in bir 5 yıl sonrasını hissetmiştim. Ne hoştu...Bizim mahalle de olsa bana yüzde doksan ağbi derdi.
Takıma dönersek, evet yenildik, ya aslında çok kolay yenildik, ben ona üzüldüm aslında. Ama şunu iddia/iddaa ederim ki bu takım toparlanacak, bunun sebeplerini uzun uzun yazabilirim, öyle ortaya bir laf atıp altını dolduramayanlardan değilim. Ama şu an gerek yok, yalnız 1 ay bi sıkıntı olacak, hem form tutma hem de sakatların dönmesi bakımından. E biz de uzaylılarla oynamıyoruz, bu sıkıntılar rakiplerimizde de olacak. Fener'in Eses'ile oynadığı maçı izledim, eski bilmemnereli Burak golleri bırakmasaydı, Fener'in ampulü patlamıştı. Yani ister gör, ister görme çok iyi olmamız gereken bir ligde değiliz.
Bu arada kupadayız değil mi biz? Baktım da, grupta bol gol atıp(yemeden) bazı tesadüflerin gerçekleşmesini bekleyeceğiz ki zor.
Son olarak şu Başkan bir an önce belli olsa da, önümüzü daha iyi görebilsek...