![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1692 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | yedirmicxeksin o zaman kardeşim | ||
![]() |
![]() | #1693 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bir ferrari nin olmayışı ne hallere düşürdü takımı!!!! sadece bir futbolcuya endeksli bir takım olamaz hala hoca transfer yok diye söyleniyor.acilen bu takviye yapılması lazım özellikle stopere !!!!!!!!!!
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() |
![]() | #1694 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu kaleciyle bu iş olmaz hocam en başından beri bir yan top zaafı olduğu belliydi hazırlık maçlarında da belirttim bunu sen de görüyorsun ve eminim hakan ya da rüştü düzelsin die dua ediyorsun şu an yoksa bu tarz golleri daha çok yeriz biz. Neyse Ferrari ve Sivok düzelince defansı toparlarız asıl sorun hücumda gene çok kıt bir maç izledik duran toplar dışında bu futbolla gol yemesek de bişe yapamayız. Taktik falan değil ama sorun taktik ve oynatılan oyuncular uygun ama o taktikteki kritik oyuncular bu kadar saatli bomba gibi oynarsa hocanın da yapacağı bir şey kalmıyor. Belki transfer yapmayacağız kararını tekrar gözden geçirebilir ama. | ||
![]() |
![]() | #1695 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | 3 senede 8 resmi mac oynamis kaleciyi alip koskoca Besiktasin kalesine koy ondan sonra bahane ara iste bukadar senin hocaligin , dünyada sanki baska kaleci yoktu ama besiktas düsmani bir adamdan ne beklenirki... | ||
![]() |
![]() | #1696 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() ![]() | bunaLıma girdi cocuk .
__________________ BEŞİKTAŞLI OLMANIN VERDİĞİ GURUR, KALBİMİZİN EN DERİN YERINDE DURUR. SADAKAT ÜZÜNTÜ MUTLULUK ONUR SİYAH BEYAZ HAYATIN GERCEĞİ BUDUR !! | ||
![]() |
![]() | #1698 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya hazirlik kampina katilacakda ne olcak kampta yildiz olsa ne olcak orasini burasini yirtsa hazirlik maclarinda 5 gol atsa ne olcak batuhanda adi gibi biliyorki denizli ona yine 1 dakika bile sans vermeyecek, | ||
![]() |
![]() | #1699 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | böyle futbolculuk olmaz eğer takımda oynıyamıyosa gider yok böyle birşey futbolcusun sen bize yakışmıyor batuhan onunlamı uğraşıcaz biraz semih i örnek alsın kaç yaşında batuhann??? öle hemen verilmiyor forma önce alacaksın bobodan nobreden nihattan holoskodan iyi olacaksın ki alacaksınn yok gidiyor yok ulaşılamıyor artık istemiyorum ben bu çocuğu istediği yerde yıldız olabilir
__________________ ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |