![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #2111 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() |
Antep'in hocası Beşiktaş'ı maçtan önce çözdüm demiş. Ben kendisini takdir ediyorum. Çünkü daha Mustafa hoca çözememişken kendisinin çözmesi gerçekten başarı. Bence adam bizim başkanı çözmüş, baktı biraz kıpırdanan birisi olunca hemen kapıyor bizimki, o da hemen ortaya çıkıverdi çözdüm Beşiktaş'ı diye. Acaba seneyede onu alır mı bizim başkan? ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
|
![]() | #2112 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Rüştü daha ne yapsın yediği 2 gol de de bir hatası yok adam topu kurtarmak için kale direğine çarptı 2.ci golde ve mutlak gollerde çıkardı .bundan sonra puan kayıpları derin yaralar demektir . | ||
![]() |
![]() | #2113 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() |
Son dakika... Gaziantepspor'a 2-0 yenilen Beşiktaş'ta Nihat, havalimanında bir taraftarla tartıştı ![]() Süper Lig'de dün akşam deplasmanda Gaziantepspor'a 2 - 0 mağlup olan Beşiktaş, İstanbul'a döndü. THY'ye ait uçakla gece Atatürk Havalimanı'na gelen Siyah-beyazlı teknik heyet ve futbolcuların moralsiz olduğu görüldü. Bu arada havalimanı çıkışında bekleyen bir taraftarın, "Yaramazsınız" şeklindeki sözlerine futbolcu Nihat Kahveci, "Kim yaramaz?" diyerek, sert bir şekilde tepki gösterdi. Taraftarın üzerine yürüyen Nihat'ı takım arkadaşları araya girerek sakinleştirdi. Takım daha sonra otobüsle havalimanından ayrılarak Ümraniye Tesisleri'ne gitti. kartalhaber | ||
![]() |
![]() | #2114 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Takımın 1-2 Maçını izledikten sonra , Çözülmeyen bişey yoktur. Sadece Antep Pozisyon yaratti kazandi.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #2115 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | haber dorumu bilmiyorum ama, nihat beceriksizligini taraftardan cikarmaya kalkma sakin
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #2116 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | Nihat taraftarın üzerine yürüdü! - Diğer - Haber, Video / Milliyet.com.tr İnternet TV haberin videosu burda. çok abartılıcak bi durum yok. ibrahim toramanda zaten olaya gülerek yaklaşıyo. taraftarın üzerine yürüdü zor sakinleştrdiler filan gibi sözler oldukça abartılı.
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
![]() |
![]() | #2118 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kartalhaber'de Olayi abartmiş gibi. Amaaaan diyip geçmek lazim.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #2119 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | rüstü bu aralar cok iyi masallah
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #2120 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaş bu hafta deplasmanda oynadığı Gaziantepspor maçını 2-0 kaybetti ve Süper Lig'de rakibine 9 maç sonra yenilmiş oldu. Bu akşamki maçtan önce en son 2005-2006 sezonu 13.hafta maçında evinde 1-0 kaybeden Beşiktaş daha sonraki 8 karşılaşmada 5 kez kazanmış ![]() ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |