![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #2131 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | hem o kadar para alacaksın, hem gidip orta sınıf takımlara mağlup olacaksın ondan sonrada 2 laf edilince sen kimsin yaa diye diye gezineceksin..Giderken bu formaya yakışıyordu ama şimdi görünce midem bulanıyor.
__________________ Her zaman her yerde, seninle birlikte, ölüm gelsin isterse, gözlerde bir damla yaş, kalbimizde bir aşk, sensin BEŞİKTAŞ | ||
![]() |
|
![]() | #2132 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu stefano morrene görevinin başında dimi bi ara kovuldu movuldu denmişti sonrayalanlandı falan
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #2133 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Murat bi tanesi demişti gol çalışmıyoruz nasıl gol atıcaz falan diye reha muhtar açıklamıştı
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #2134 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | adamın anasına bacısına küfür edilio bu adamda sabır küpümü her önüne gelen laf söleyemez adam son derece haklı nihat gibi bi futbolcyu eleştirmek ne haddine kendini belli etmş bi futbolcu nihat biras nihata biz destek çksak belki daha iisini ypcak | ||
![]() |
![]() | #2135 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | nihat olayını sürekli gündeme getirmek yanlış. zaten bu kadar abartılıcak bi olayda yok ortada. konuşmamız gereken uğraşmamız gereken o kadar sorun varken niye kendi içimizde sürekli sorun üretmeye bu kadar meraklıyız anlamıyorum.
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
![]() |
![]() | #2136 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ya Nihat zaten bitmis tukenmis.. Yoksa Villareal satarmiydi allah askina..
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() |
![]() | #2137 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Emre Abi Reha Muhtar Açıkladı Ama Ne Oldu Kapandı Gitti Konu Artık Mustafa Hocaya Tahammül Edemiyorum Sezon Sonunu Nasıl Getireceğiz Onuda Bilemiyorum | ||
![]() |
![]() | #2138 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | MUSTAFA HOCA İLE TARTIŞMADIM Slovak golcü Holosko duruma açıklık getirdi. Gaziantepspor maçında oyundan çıktıktan sonra Denizli’yle hararetli bir konuşma içerisine giren Holosko’nun, hocasıyla tartıştığı iddia edilmişti. Ancak Slovak golcü duruma açıklık getirdi. Mustafa Denizli’yle tartışmadığını ve sadece bir pozisyonu anlatmaya çalıştığını dile getiren Holosko, “Maçın yüksek tansiyonu nedeniyle dışarıya öyle yansımış olabilir. Ancak kesinlikle bir tartışma yoktu. Sadece bir pozisyonda, yapmak istediklerimi hocama anlatmaya çalıştım. Kendisiyle herhangi bir sorunum yok. Böyle bir durumun olması mümkün değil” diye konuştu. Henüz gerçek kimliğine kavuşamadığını da dile getiren genç futbolcu, “Tüm hesaplarımız derbi üzerine. Galatasaray maçında yüzde 100 performansımızla oynamak zorundayız. Başka çaremiz yok” ifadesini kullandı. | ||
![]() |
![]() | #2139 | ||
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BEŞİKTAŞ`A ŞOK Gaziantepspor, Brezilya kulübüne 1.5 milyon euroluk bonservis bedelini ödemedi. Futbol Federasyonu da Tabata`yı Santos`un oyuncusu ilan etti. Beşiktaş`a transferi olay olan ve hiç gündemden düşmeyen Rodrigo Tabata, Brezilya`yı da karıştırdı. Santos Kulübü`nün yeni başkanı Luis Alvaro de Oliveira Ribeiro, eski başkan Marcelo Teixeira`nın aksine şeffaf bir yönetim sözü verdi ve kulübün bütün hesaplarının incelenmesi için bir komisyon kurdu. O komisyon da Tabata`nın transferinde usulsüzlük tespit etti. Santos ile yapılan sözleşmeye göre Gaziantepspor Tabata`yı 500 bin dolara kiraladı. Gaziantepspor yönetimi, Tabata`yı satarsa Santos`a 1.5 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi de kabul etti. Bu senaryo geçen yaz gerçekleşti. Tabata Beşiktaş`a transfer oldu. Ancak Kırmızı-Siyahlı kulüp, Santos`a 1.5 milyon euroyu ödemedi. Santos`un yeni yönetimi de Gaziantepspor Kulübü`ne iki kez faks çekip, `Tabata`nın parasını neden ödemediniz. Ödediyseniz 1.5 milyon euroyu kime verdiniz?` diye sordu ama herhangi bir cevap alamadı. Santos`un asbaşkanı Silva, Tabata`nın satışından kulübün kasasına tek kuruş girmediğini söylerken, Brezilya Futbol Federasyonu da `Tabata Santos`un futbolcusudur` diye belge verince Brezilyalı oyuncunun transferi tam anlamıyla arapsaçına döndü. | ||
![]() |
![]() | #2140 | ||
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | KRASIC ATAĞI Beşiktaş, `transferi hayal` denilen Milos Krasic için dev bir adım attı. CSKA Moskova`nın yıldızıyla ilgili çıkan haberler yönetimi harekete geçirdi. İş adamı Mansimov`un, Krasic`i Beşiktaş`a getireceğini Rus medyasına açıklamasından sonra Krasic`in de Sports Daily gazetesine "Beşiktaş mı, neden olmasın?" diye konuşması yönetimi heyecanlandırdı. Krasic`in menajeri Joksimovic de CSKA ile anlaşılması durumunda Krasic`in Beşiktaş`a gelmekte sorun çıkarmayacağını belirtti. Bedeli 15 milyon euro Cuma günü yapılan görüşme sonrası Joksimovic, Rus medyasının karşısına çıkarak, "Liverpool`un 12 milyon sterlinlik bir teklif yaptığı ve Krasic`in İngiltere`ye gideceği yalan. Beşiktaş`ın yaptığı teklif ise son derece ciddi ve iyi" ifadesini kullandı. CSKA Moskova`nın Milos Krasic`in bonservis bedelini 15 milyon euro olarak belirlediği bildirildi. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |