![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Trabzon maçları hiç kolay geçer mi yaf...Ki son yıllara göre Trabzon'un futbol olarak en iyi senesi bence, adamlar dehşet bir futbol oynuyor, büyükler arasında rakibi baskı altına alıp, atak üstüne atak yapan, golü bu kadar isteyen başka bir takım yok, adamlarda Umut değil de bir Bobo bir Baros olsa bugün zirvede Trabzon olurdu belki de... Maçın çok zorlu geçeceğini düşünüyorum, Tello-Ernst ikilisi oynayacak deniliyor, umarım da oynarlar, 2'si olmadan kazanmamız imkansız gibi bir şey çünkü...Fb maçının değer kazanması için bu maçı kayıpsız geçmemiz lazım, hoca ve futbolcular bunun bilincinde olacaktır, yine kontrollü oynarız büyük bi ihtimal, sabırla golü ararız, dikkatli olmakta da fayda var sonuçta rakip Ts ve etkili silahları var, Alanzinho coşuyor son haftalarda mesela, kilit vurmak lazım ona...Kısır bir maç olacağını ve atanın kazanacağını düşünüyorum ben bu maçta, golü atan da taraftarımızında desteğiyle biz oluruz umarım ve şampiyonluğa devam deriz... | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
.::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sakatlar iyileşir ise ki temennimiz bu yönde maçı rahatlıkla alabileceğimizi düşünüyorum.
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Gol'Bastı Gecesine Hazır Olun ![]() | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Ne zaman kolay maç olur,kazanırız filan desek puan kaybettik.. ( Diyarbakır,Kasımpaşa,Ankaragücü.. ) Bu yüzden bence zor maç olacak ![]() İnanıyoruz.. GeLiyoruZ.. | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2009 Yaş: 58
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | önce kendimize bakalım sakatlardan tello,ferrari,nobre,tabata,nihat yok bir tek ernst oynayabilecek durumda en son öğrendiğime göre.Saha ,seyirci avantajımız en büyük artımız.Açıkçası sakatlardan dolayı bu maçın çok zor geçeceğini düşünüyorum.ve işin kötü tarafı bu maça F.Bahçe yalakası Bünyamin Gezerin atanması tesadüf değil diye düşünüyorum.Eğer bu maçı kazanamazsak F.Bahçe maçınında bir önemi kalmayacak.F.Bahçe ve burasaspor hakemlerinde rüzgarıyla maç kazanmaya devam edecek.biz ise yine her zamanki olduğu gibi hem sakatlıklarla hem rakiplerle hemde hakemlerle mücadele edeceğiz.işimiz çok zor.Allah kolaylık versin. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |