Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi


Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi > Forum Arşivi > Konu Arşivi

Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz.

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-04-2010, 16:48   #2611
 
90sbjk03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

OHHHHH Ya Şampiyonluk stresi fazla geldi çocuklara zaten,rahatlasınlar azcık..Rahatladınız mı kuzucuklar??Aloo??Zaten inanmamıştınız ki rahatlayasınız bence..Şu anda ne yapıyorsunuz idmanda merak ediyorum.Artık boş vaktiniz var gol atmayı çalışın biraz olur mu??Yap bize bir babalık da gol atmayı çalıştır biraz sayın Denizli,Atak varyasyonları falan yapsınlar..Kimse de biz gol atıyoruz diyemez 28 maç 33 gol bu ne ya??Bobo'ya izin ver penaltı çalışsın(Adam senden neden izin ister ki penaltı çalışmak için bunu da anlamam, penaltıcısıysa takımın çalışmayacak mı?Hayır birde düşünmüşsün izin versem mi diye neyi düşündün hocam?Gol atmaktan mı korkuyorsun karşı kalede mayın mı var acaba?Bir de hayatın boyunca neden deplasmanda 3 derbi kazandın sayın Denizli????Yine mi oyuncular istediklerini yapamadı ne istiyorsun anlamadım ki bu adamlardan?Bir gün baskınla taktik verirken girecem odaya haberin olsun...
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..

Konu 90sbjk03 tarafından (21-04-2010 Saat 16:52 ) değiştirilmiştir..
90sbjk03 Ofline  
Alt 22-04-2010, 06:30   #2612
 
safa1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Toraman’a film teklifi geldi

BEŞİKTAŞ’ın başarılı kaptanı İbrahim Toraman’a sezon sonunda bir dizifilminde oynaması için teklif yapıldı

Click the image to open in full size.


BEŞİKTAŞ'ın başarılı kaptanı İbrahim Toraman'a sezon sonunda bir dizi filminde oynaması için teklif yapıldı.


Tecrübeli oyuncu, uzun süredir bu konuda teklifler aldığını fakat olaya sıcak bakmadığını belirterek, "Reklam filmlerinde bile oynamak istemiyorum ama kulübümün menfaati için katlanıyorum" dedi.

Hürriyet
__________________
Önemli olan ; Hayatta en çok şeye sahip olmak değil, en az şeye ihtiyaç duymaktır..
.Click the image to open in full size.
safa1903 Ofline  
Alt 22-04-2010, 06:31   #2613
 
safa1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Protestoya 'Evet' taşkınılığa 'Hayır'

Click the image to open in full size.


Mesaj kriziyle başlayan Beşiktaş-Futbol Federasyonu gerginliğine Hüseyin Göçek'in kararları tuz biber ekerken, Siyah-Beyazlı taraftarların Sivas maçında vereceği tepki merak uyandırıyor. Sivas maçında yaşanacak olası bir taşkınlık Manisa maçının seyrcisiz oynanmasına ve büyük para cezalarına neden olabilir. Yönetimin de " Taraftar tepkisini göstermeli ama bu tepkiyi gösterirken Beşiktaş'a zarar vermemeli. Taraftar haklı olan protestosunu yerine getirmeli ama taşkınlığa mahal vermemeli. Beşiktaşlı duruşuna yakışır bir görüş sergilemeliler" görüşünde birleştiler.

Kartalhaber.com
__________________
Önemli olan ; Hayatta en çok şeye sahip olmak değil, en az şeye ihtiyaç duymaktır..
.Click the image to open in full size.
safa1903 Ofline  
Alt 22-04-2010, 06:32   #2614
 
safa1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bobo'ya destek!

Derbide penaltı vuruşundan yararlanamayan Brezilyalı yıldıza, Tello sahip çıktı. Şilili, “Yıldızlar da penaltı kaçırır. Üzülmesine gerek yok” dedi

Click the image to open in full size.


Beşiktaş'ın Şilili yıldızı Tello, Fenerbahçe derbisinde bir penaltı vuruşundan yararlanamayan Bobo'ya destek verdi. Tecrübeli oyuncu, "Penaltı kurtarılmaz, kaçırılır. Bobo da penaltıyı kaçırdı. Dünyanın en büyük futbolcuları da benzer hataları yaptılar.

Bobo belki de bu sezon bu kadar üzülmemiştir. Biz de arkadaşları olarak kendisine büyük destek veriyoruz. Başını yukarıya kaldırmalı ve Beşiktaş için neler yaptığını hatırlamalı. Geçen sezonki çifte şampiyonluktaki payı unutulmaz" dedi.

'Çok uzakta kaldık'
Ligdeki görüntü nedeniyle taraftarlardan da özür dileyen Şilili, "Sezon bitimine haftalar kala zirvenin çok uzağında kaldık. Hayal kırıklığı yaşıyoruz ve bizi destekleyen taraftarlarımızdan bir kez daha özür diliyoruz" diye konuştu.

Fanatik
__________________
Önemli olan ; Hayatta en çok şeye sahip olmak değil, en az şeye ihtiyaç duymaktır..
.Click the image to open in full size.
safa1903 Ofline  
Alt 22-04-2010, 06:33   #2615
 
safa1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş Üniversitesi için ön çalışma tamamlandı

BJK Akademi İstişare Heyeti, Beşiktaş Üniversitesi’nin kurulması ile ilgili ön çalışmalarını tamamladı

Click the image to open in full size.


Akaretler'deki kulüp binasında yapılan toplantıya Erdoğan Toprak'ın yanı sıra Fahrettin Curoğlu, Muhasip Engin Baltacı ile BJK Akademik İstişare Heyeti üyelerinden Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Zekai Görgülü, İstanbul Üniversitesi'nden Yrd. Doç. Dr. Mehmet Öztürk, İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hıdır Demir, Bilgi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Rıfat Sarıcaoğlu, Spor Okulları Sorumlusu Nedim Sarsmaz ve İstişare Heyetleri'nin Koordinatörü Dr. Turhan Şalva katıldı.

BJK Akademi İstişare Heyeti, Beşiktaş Üniversitesi'nin kurulması ile ilgili ön çalışmalarını tamamladı. Heyet, çalışmalarını Yönetim Kurulu'na sunacak

kartalhaber
__________________
Önemli olan ; Hayatta en çok şeye sahip olmak değil, en az şeye ihtiyaç duymaktır..
.Click the image to open in full size.
safa1903 Ofline  
Alt 22-04-2010, 06:36   #2616
 
safa1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üzülmez'den bomba gibi açıklamalar

İbrahim Üzülmez, çarpıcı açıklamalar yaptı

Click the image to open in full size.


İbrahim Üzülmez, Radyospor'a çarpıcı açıklamalar yaptı. Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'nda konuşan İbrahim Üzülmez genel olarak kazanmayı haketmediklerini söylerken, "Yaşananlara takım olarak tepkiliyiz. Beşiktaşlı genç futbolculara saha içerisinde ağza alınmayacak küfürler edildi, bazı Fenerbahçeli futbolcular kazanmak için her yol mübâh anlayışındaydı." dedi.

Bazı takımların, hakemlerle ilgili açıklama yaparak şampiyonluk iddialarını sürdürdüklerini dile getiren deneyimli oyuncu "Derbide resmen doğrandık." ifadesini kullandı. İbrahim Üzülmez, Bobo'nun penaltı atışında topun 4'te 3'ünün çukurun içinde olduğunu, dolayısıyla Bilica'nın amacına ulaştığını sözlerine ekledi.

DERBİDE YAŞANANLARA TAKIM OLARAK TEPKİLİYİZ

Radyospor'a konuşan Üzülmez, "Maçtan önce, derbinin sadece futbolun güzellikleriyle konuşulmasını arzu ettiğimi söylemiştim. Ama maçtan sonra hakemin verdiği kararlar konuşuldu. Topsuz alandaki hareketler konuşuldu. Çok üzücü bir durum." dedi.

Verilen kırmızı kartların yanlış olduğunu vurgulayan Beşiktaş kaptanı, "Verilmeyen penaltılar; Beşiktaş'ın aleyhine verilen kararlar bizi son derece üzdü. Şampiyonluğa gittiğimiz dönemde bizim aleyhimize, böyle hakem hatalarının yapılması kabul edilemez. Ben ve tüm takım arkadaşlarım çok üzüntülü ve tepkiliyiz." şeklinde konuştu.

Hakemlerle ilgili açıklama yapan takımların kazandığını dile getiren İbrahim Üzülmez, "Türkiye'de son dönemlerde hakemlerle ilgili çok fazla açıklama yapan takımların her zaman kazandığını görüyoruz. Bu her şeyden önce Türk futbolunun geleceği açısından endişe verici." dedi.

F.BAHÇE'DEKİ BAZI FUTBOLCULAR KAZANMAK İÇİN HER YOL MÜBAH ANLAYIŞINI BIRAKMALI

Bazı futbolcularla milli takımda birlikte oynadıklarını ifade eden Üzülmez şöyle devam etti: "Milli Takım'da birlikte oynadığımız Fenerbahçeli arkadaşlar var. Saha dışında nasılsanız, saha içerisinde de öyle olmanız gerekiyor. Kazanmak için her yol mübâh değildir. Bunu bazı Fenerbahçeli arkadaşlarımızın anlaması gerekiyor. Bazı Fenerbahçeli oyuncularla ilgili çok olumlu şeyler söyleyemeyeceğim.

MAÇTA GENÇ ARKADAŞLARIMIZA AĞZA ALINMAYACAK KÜFÜRLER EDİLDİ

Bazı oyuncuların derbilerde birbirlerine kötü laf söyleyip milli takımda karşılaştıklarında sarmaş dolaş olabildiklerine değinen deneyimli futbolcu, "Ben böyle davranamam. Derbide bazı Fenerbahçeli futbolcular, takımımızdaki genç futbolculara çok ağır küfürler etmişler. Bunu maçtan sonra öğrendim. Eğer saha dışında iyi bir insan imajını varsa, saha içerisinde de aynısı olmalı. Eğer değilseniz, kişiliğinizle ilgili çelişki var demektir. Ben asla bana küfür edilmediği sürece küfür etmedim. Genç futbolculara bile saygılı davranıyorum." ifadelerini kullandı.

DERBİDE RESMEN DOĞRANDIK

Fenerbahçeli bazı futbolculara kırgın olduğunu; ancak bunların ismini vermek istemediğini söyleyen İbrahim Üzülmez, "Maçı izleyen herkes her şeyi gördü. Bilica, Toraman'ın saçını çekiyor. Guiza, sarı kartı var. Toraman'ın boğazına sarılıyor. Bir hava top sonrası İbrahim Kaş'a ağza alınmayacak küfürler ediliyor. Biz bu hareketler ve hakem hataları nedeniyle tamamen doğrandık." dedi.

KAZANMAYI HAK ETMEDİK

Fenerbahçe ile oynanan maça da değinen İbrahim Üzülmez, "Derbinin ilk yarısında Fenerbahçe daha iyi oynadı; ama ikinci yarı Fenerbahçe'yi tamamen sahasına hapsettik. Genel olarak baktığınız zaman bu maçı hak ettiğimizi düşünmüyorum." dedi.

Sakatlıkların Beşiktaş'ı hedefinden uzaklaştırdığına dikkat çeken Üzülmez şöyle devam etti:" Sakatlıklar yaşanmasaydı, şu anda bu konumda olmazdık. Şampiyon olduğumuz geçen sezona bakın, maçlara hep tam kadro gittik. Tabata, Nihat, Yusuf ve Nobre'nin sakatlanması ofansif açıdan bizi çok zorladı. Sakatlıklar, dengelerimizi alt üst etti. Beşiktaş takımı ofansif olarak üretken değildi diyebilirler; ama kim iddia edebilirdi, son 4-5 hafta Tabata'nın ya da Nihat'la Nobre'nin sahneye çıkmayacağını. Tüm bunlar bizim adımıza bir şanssızlık."

PENALTI ATIŞINDA TOPUN 4'TE 3'Ü ÇUKURDAYDI


Bilica'nın penaltı noktasını kazımasını da değerlendiren İbrahim Üzülmez, "Bilica, o hareketi nasıl yaptı, bir türlü anlayamıyorum. Penaltı noktasını kazıdı, atış sırasında topun 4'te 3'ü çukurun içindeydi. Bilica, amacına ulaştı. Bobo ve hakem topu oraya koymak için mücadele ettiler. Koyamıyorlar. Bobo topu düzeltmek için epey uğraştı. Bu, Bobo'nn penaltıyı kaçırmasında bir sebeptir. Bilica'nın hareketini eminim her sağduyulu insan yadırgamıştır."



BİR İKİ TAKVİYEYLE GELECEK SEZON TÜM KUPALARI ALIRIZ


"İyi bir kadroya sahip olduğumuzu düşünüyorum." şeklinde konuşan İbrahim Üzülmez, "Bir iki tane başarılı oyuncunun transferiyle, Beşiktaş gelecek sezon hem yurtiçi hem de yurtdışında çok başarılı olacak. Mevcut kadrodaki oyuncuların da hep şampiyon olma hedefiyle çalışmaları gerektiğini düşünüyorum." dedi.

NE ZAMAN DÜŞÜŞ YAŞARSAM O ZAMAN BIRAKIRIM

Kendisine yönelik pek çok eleştiri olduğunu dile getiren İbrahim Üzülmez, "Bana yönelik pek çok eleştiri oldu; ama asla antrenmanımı yapıp, eve gideyim düşüncesinde olmadım. Hep oynamak için mücadele ettim. Gelen şansları da hep iyi değerlendirdim. Gelen bütün hocalar da bana formayı bana veriyor. İnsanlar 36 yaşında hâla nasıl oynuyor diye düşünüyor olabilirler; ama ben hırsımla ön plana çıkan bir oyuncuyum Beşiktaş'ta olduğum sürece bu mücadeleyi her zaman sürdüreceğim. Fiziki olarak bir sorun yaşarsam tabii ki futbolu bırakırım, ama şu anda fiziki olarak kendimi son derece iyi hissediyorum. Gelecek yıl da bu istikrarımı Beşiktaş takımında bir yıl daha sürdürmek istiyorum." ifadeleriyle sözlerini bitirdi.

Radyospor
__________________
Önemli olan ; Hayatta en çok şeye sahip olmak değil, en az şeye ihtiyaç duymaktır..
.Click the image to open in full size.
safa1903 Ofline  
Alt 27-04-2010, 15:28   #2617
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Transferde Son Duyumlar ( Özel Haber )

Lige havlu atmasının ardından transfer çalışmalarına hız veren yönetimle Mustafa Denizli fikir uyuşmazlığı yaşıyor.

Öncelik olarak kanatlara takviye yapmak isteyen yönetim QUARESMA`yla temasları sıklaştırırken Mustafa Denizli bu transfere karşı çıkıyor ve önceliğin golcü pozisyonunda olduğunu belirtiyor.

Bunun üzerine menajerlerin Beşiktaş`a getirmeyi teklif ettikleri KURANYİ ve TREZEGUET isimlerini Denizli`ye sunan yönetim, bu isimler için de hocadan onay alamadı.

İtalya seferinde menajerlerin önerdiği diğer bir isim MAURO CAMORANESİ. İtalyan milli takımı ve Juventus`da forma giyen yıldız oyuncunun önümüzdeki sezon Juventus`tan ayrılmasına kesin bir gözle bakılıyor.

Ancak Mustafa Denizli önümüzdeki sezon DELGADO ile yola devam etme konusunda kararlı gözüküyor ve bu oyuncuyada sıcak bakmıyor.

Mustafa Denizli bu isimlere itiraz ederken gönlünden hangi oyuncuları geçirdiği büyük merak konusu oldu.

Bütün Beşiktaş camiasını meraklandıran diğer bir isim olan KRASİC için herkes MANSİMOV`dan haber bekliyor. Bu oyuncu hakkında Mustafa Denizli henüz görüş bildirmezken transferler hakkında son sözü hocanın söyleyecek olması yöneticilerde sıkıntı yaratıyor.

Bu sırada yeni isimler için arayışlarını sürdüren transfer komitesine muhteşem bir kanat oyuncusunun ismi daha sunuldu. Premier League`de top koşturan ve milli takımının banko oyuncusu olan bu isim bir sır gibi saklanıyor.

Gelişmeleri öğrendiğimiz anda sizlere ulaştıracağız.

- HABER1903 -
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline  
Alt 27-04-2010, 16:19   #2618
 
ferdi1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

hocam krasicide veto et olsun bitsin, yahu delgdo bu takima simdiye kadar ne katki sagladi da

illa kalmasini istiyorsun, adam gibi oyunu yönlendirecek kritik maclarda bizi kurtaracak adam almicakmisiniz bu takima?

artik kritik maclarda her defasinda hüsrana ugramaktan ben biktim

eyer bu haber dogruysa gelecek sezon suanki sezondan daha fazla cile cekecez demktir bana göre ve denizliyle yolarin ayrilmasin dan yanayim
__________________
ferdi1903 Ofline  
Alt 27-04-2010, 16:36   #2619
 
bianconero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

nobre gibi dünyanın en sıradan futbolcularından birine hayran olan birinin trezeguet yi istememesi normal.. bu td olduğu sürece beşiktaş küçük maçların büyük takımı olmaya devam edecek ,bu sene onu bile olamadık ya..
__________________
Click the image to open in full size.
bianconero Ofline  
Alt 27-04-2010, 18:31   #2620
 
rind - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

hakkaten yaa,bnen bu haberleri ciddiye almak istemniyorum,gercekten moralim sıfır oldu ,cidden dogru değildir umarım,bu kadar zeki dediğim adam bunlara veto deyipte kalkıp delgado diyorsa oılay bitmiştir,kimlerle oyalanıyoruz vah beşiktaşım vahhhh
rind Ofline  
 

Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık




Türkiye`de Saat: 18:42 .

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2

Sitemiz CSS Standartlarına uygundur. Sitemiz XHTML Standartlarına uygundur

Oracle DBA | Kadife | Oracle Danışmanlık



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580