![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| Anketimiz: Sizce Hangisi?? | |||
| Darren Bent | | 1 | 16,67% |
| Gabriel Agbonlahor | | 3 | 50,00% |
| Charlton Cole | | 1 | 16,67% |
| Christian Eriksen | | 3 | 50,00% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 6. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | |||
| Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ YETER!!! | |||
| |
| | #2 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Abi Bobo satılmazmı değil satılır satılır ama kim alacak ? Bazı arkadaşlar yıldız diyor ama ben inanmıyorum takımda yıldız diyebileceğimiz bir oyuncumuz var o da kabul etmesekte kızsakta bağırsakta Nihat. Her sezon o izliyor bu izliyor deniliyor ama hep sıradan takımlar Bobo'ya takip oluyor. Madem ki yıldız neden elden çıkaramıyoruz ? Ben Bobo'yu yine gönderemeyeceğimiz için garanti diyorum. Aynı Nobre'de olduğu gibi. | ||
| |
| | #3 | |||
| TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Konu Cagla tarafından (27-04-2010 Saat 15:18 ) değiştirilmiştir.. | |||
| |
| | #4 | |||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
| |
| | #5 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | satin boboyu antepten sezari alalim bizim taraftara ancak bu yakisir
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| |
| | #6 | |||
| Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
Bobo mu Carewmi? Bobo mu Amokachi mi? Bobo mu Kuntzmu? Bobo mu Ferdinandmi? Bobo mu Feyyaz mi? Bobo mu Ilhan Mansizmi? Bobodan onceki forvetlerimiz aralarina Ahmet Dursun ve Stavrumu katmadim sadece.Simdi oncekilerle Boboyu kiyaslaya bilrimisin.Eger kiyaslarim dersen tartismam.Kiyaslamam onlar daha iyiydi dersen demekki biz Bobodan cok daha iyilerini alabilen bir kulubuz.Bobo yildiz falan degil,sadece gol attigi ve takimda yildiz olmadigindan taraftarin yarattigi yildiz.
__________________ YETER!!! | |||
| |
| | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |