![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kesinlikle katılıyorum...
__________________ SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM... | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | klebersondanda verim almak istiyorsa iki ön liberoya dönmeli..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Last Eagle ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | abi iki ön liberoya dönsün diyosunda kadroda o bölgede ilk on birde oynacak kalitede bi oyuncu yok şu anda iki ön liberoyla oynasa burak yılmazı kesecek muhtemelen yabancı hakkımızı ön libero alarak kullansaydık keşke düşüncene hak veriyorum bjk hep iki ön liberolu sistemde başarılı oluyo
__________________ Beşiktaşım,Hayat Sensin,Dünyam Sensin,Herşey Sensin,Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin,Bu Sevdadan Vazgeçersek,Allah Belamızı Versin. !!! | ||
![]() |
![]() | #5 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
-------------------------Runje------------------------ Serdar K.---- İ.Toraman -------Gökhan Zan-------Üzülmez -------------Kleberson -----------Koray(fahri)----------- Burak Y. -----------------Delgado------------ Ricardinho -------------------------Nobre------------------------
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... Konu {ThE DieSeL...}} tarafından (08-09-2006 Saat 14:29 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |